UFC

(FOTO) Overeem sletio u praznu američku zračnu luku: 'Uskoro ćete otkriti zašto!'

Alistair Overeem
 Chen Bo / Imaginechina / AFP
U vrijeme dok rijetko tko gdje putuje te gdje je za isto većinom potrebna posebna dozvola, Alistair Overeem sletio je u SAD, a najavio je kako će uskoro navesti razlog toga. Naravno, fanovi pretpostavljaju kako je u pitanju novi datum njegove nedavno otkazane borbe protiv Walta Harrisa.

Overeem se po starim UFC planovima trebao boriti za dva dana na Fight Nightu u Portlandu protiv Walta Harrisa. Kako je ta cijela priredba otkazana, tako je i ta borba po drugu put ostala bez prvobitno planiranog datuma. Overeem je malo prije izbijanja krize s koronavirusom otputovao u Nizozemsku i očekivalo se kako će tamo ostati. No, odjednom se na njegovom Instagram profilu pojavila objava kako je ponovno u Americi.

Nizozemski teškaš sletio je u praznu zračnu luku, no nije naveo u kojem gradu. Za pretpostaviti je kako bi u pitanju trebao biti Denver, grad u kojem se Alistair već neko vrijeme priprema za svoje borbe. On je uz fotografiju prokomentirao nedostatak ljudi, ali je najavio vijesti.

"Nikad nisam vidio zračnu luku u ovakvoj tišini. Sinoć sam se vratio u SAD. Uskoro ćete saznati zašto", napisao je.

Overeem je svoj posljednji nastup imao u prosincu kad je poražen od Jairzinha Rozenstruika. Zapravo, nokautiran je na samom kraju borbe koju je do tada većinu vremena kontrolirao. Rozenstruik je inače u toj borbi zamijenio Harrisa koji je nastup otkazao zbog nestanka nažalost tragično preminule kćeri.

Linker
25. travanj 2024 09:15