UFC

(FOTO) Poirier i Hooker prevezeni u bolnicu, Dustin opisao najteži trenutak iz meča

Dustin Poirier
 Instagram
"Pogledao sam suca i nisam imao pojma koliko je do kraja" - prisjeća se bivši privremeni prvak

Glavna borba sinoć održane UFC on ESPN 12 priredbe ponudila je sve što jedan fan MMA-a može poželjeti, a zbog posljedica brutalne akcije glavne zvijezde, Dustin Poirier i Dan Hooker, završile su u bolnici.

"Bio je ovo težak meč. Dan se došao boriti i bio je jako čvrst protivnik. On je u usponu i zbilja je mislio da će me svladati. Prijetio je u najavi, govorio da će me proći i boriti se s prvakom, ali ja sam prvak. Ovo je nešto što volim raditi. Netko sam tko vjeruje u svoj tim, vještine i radnu etiku. Pojavio sam se, izvukao još jednu pobjedu, a ostalo mi je i snage za još nekoliko rundi", izjavio je Poirier nakon meča.

Okršaj s Hookerom za Dustina je bio prvi nakon operacije kuka i borbe s Khabibom Nurmagomedovom. A iako su fanovi bili oduševljeni njegovim nastupom, Poirier tvrdi da je neke stvari ipak mogao bolje izvesti.

"Možda sam mogao biti malo koncentriraniji. Nisam se kod nekih udaraca dovoljno izmicao. Stoga, nikako ne možemo govoriti da nisam poštovao Danovu snagu, no opet vjerujem da sam predugo ostajao u poziciji za razmjene. Definitivno mogu i bolje od ovoga."

Dustin je potom i priznao da je u jednom trenutku bio ozbiljnije uzdrman.

"Uzdrmao me samo onda kad me pritisnuo uz ogradu i provukao ono koljeno. Bio sam impresioniran koliko je visoko i brzo podigao kukove bez da sam primijetio. Pogodio me, na sekundu mi je zabljesnulo pred očima, a kad sam se vratio on me napadao krošeima. Pogledao sam suca i nisam imao pojma koliko je do kraja. No, oporavio sam se i vratio jači. To su vam borbe. Borba nije borba dok ne moraš nešto takvo prebroditi. A ovo večeras je bila jedna dobra borba", zaključio je bivši privremeni prvak nakon eventa u Las Vegasu.

View this post on Instagram

25 minutes! Paid In Full!

A post shared by Dustin Poirier (@dustinpoirier) on

Linker
26. travanj 2024 18:11