UFC

(FOTO) 'Procurile' fotografije: Braća Diaz ponovno zajedno u punom treningu

Nate i Nick Diaz
 screenshot/YouTube
Braća Diaz zajedno treniraju te se čini kako bi obojica mogli biti spremni za skorašnji povratak

Otkako se pojavila prva snimka Nicka Diaza u dvorani, nakon skidanja kilograma, uz najavu kako će se stariji brat Diaz vratiti u borilište, mediji i fanovi ne prestaju špekulirati oko toga protiv koga, kada i gdje bi se Nick mogao vratiti u Octagon. Isto tako, postoji veliki broj onih koji su skeptični oko cijele priče te ne vjeruju da će se Nick vratiti i odraditi svoju prvu borbu nakon 2015. godine. Osim toga, posljednju pobjedu ostvario je još 2011. Nevjerojatno je kako je unatoč tome kroz cijelo proteklo razdoblje zadržao razinu svoje popularnosti.

Da bi od povratka uistinu nešto moglo biti, dokazuje serija fotografija koje je objavio ESPN. Na njima vidimo zajednički trening Nicka i Natea, a obojica djeluju u jako dobroj formi. Nate bi se trebao boriti protiv Jorgea Masvidala, odnosno pokušati odraditi bolji nastup nego u studenom prošle godine, kad ga je "Gamebred' dominantno savladao u borbi za BMF prvaka. Taj okršaj treba bi se dogoditi krajem godine ili početkom iduće.

Što se tiče Nicka, njegov menadžer najavio je njegovu novu borbu početkom 2021. godine. Prije toga morat će odraditi određeno razdoblje USADA testiranja. Ako tu sve prođe bez problema, možda bismo uistinu Nicka mogli vidjeti ponovno u Octagonu. Do tada, imamo ovakve fotografije koje sigurno razveseljavaju sve njihove fanove.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 07:07