UFC

(FOTO) Rachel Ostovich fotografijama s plaže pokazala zašto je zovu najljepšom borkinjom svijeta

Rachael Ostovich
 Instagram
Rachael Ostovich jedna je od UFC borkinja s najvećim potencijalom za zvjezdani status. Hrvačicu s Havaja rijetko koji fan nije zamijetio, a nerijetki su nazivi najljepšom borkinjom svijeta. Prije njene iduće borbe, koja je na rasporedu za nešto manje od dva tjedna, Rachael je te nazive potvrdila putem novih fotografija na Instagramu.

Rachael Ostovich dio UFC-a postala je zahvaljujući 26. sezoni Ultimate Fightera. Tamo je došla iz Invicte, upisala pobjedu u prvoj borbi, da bi bila eliminirana u idućoj. No, pokazala je dovoljno da bi dobila UFC ugovor, a pobjeda u debiju potvrdila je kako ima mjesta u najboljoj svjetskoj MMA promociji. No, nakon toga su uslijedili porazi od Montane De La Rose i Paige VanZant.

Posebno je nezgodan bio ovaj zadnji, no Rachael u tu borbu sigurno nije ušla hladne glave. Samo dva mjeseca ranije doživjela je obiteljsko nasilje i očekivalo se kako je neće biti dulje vremena. Vratila se, no nije uspjela izbjeći poraz, unatoč vrlo dobrom nastupu. Sad je ispred nje borba koja će definirati njenu budućnost. 10. kolovoza na Fight Nightu u Montevideu tražit će pobjedu protiv Veronice Macedo.

U međuvremenu Rachael trenira na svojim Havajima i većinu vremena provodi sa svojom kćeri. No, pronašla je vremena za otići na plažu, a to je onda obilježila fotografijama. I to fotografijama koje dokazuje kako jedna profesionalna borkinja, članica elitne svjetske promocije, može biti i ženstvena. MMA je grub spor, agresivan sport i sport u kojem su potrebne ogromna odricanja. Isto tako postoji veliki broj borkinja koje pokušavaju istaknuti kako je zvijer potrebno biti samo u kavezu. I zbog toga Rachael ima veliki broj fanova koji će za nešto manje od dva tjedna svim srcem navijati za nju.


Linker
24. travanj 2024 19:21