UFC

(FOTO) Reyes objavio fotografiju gdje aperkatom udara Jonesa te se proglasio 'Prvakom naroda'

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Dominick Reyes je izgubio u glavnoj borbi UFC-a 247, no ugrabio je pregršt simpatija nakon sjajnog otpora Jonu Jonesu. Mnogi su, dapače, meč u Houstonu bodovali za izazivača i vjeruju da je danas on trebao biti UFC šampion u poluteškoj kategoriji.

Očekivano, u to vjeruje i sam Reyes, kojem je ovo bio prvi poraz u karijeri. U to su uvjereni i njegovi fanovi, kojih je nakon meča na UFC-u 247 zasigurno mnogo više nego ranije. Obraćajući se svojim navijačima dan nakon dvoboja, kada su emocije polako počele splašnjavati, Reyes se nazvao "Prvakom naroda".

Uz fotografiju na kojoj sjajno plasira lijevi aperkat, udarac koji je s njegove strane obilježio meč protiv Jonesa, Reyes je napisao "da se radi o kultnoj fotografiji", ali je i dodao "hashtag" - "Prvak naroda".

Na taj je način zapravo izrazio stav većine MMA fanova koji su za njega bodovali meč i koji smatraju da je oštećen, neki će reći i pokraden. Fanovima se obratio i na Twitteru.

"Bilo je nevjerojatno! Hvala svima koji su sudjelovali u ovome! Da, grozno je! Ali sada idem još snažnije", napisao je Reyes dodavši isti "hashtag", kojim se i ovdje proglasio "Prvakom naroda".

Sve se glasnije šuška da bi UFC mogao organizirati revanš ove dvojice sjajnih boraca. Uostalom i sam predsjednik UFC-a Dana White je dvoboj bodovao za izazivača.


View this post on Instagram

Wow! Iconic #ufc247 #peopleschamp

A post shared by Dominick Reyes (@domreyes24) on

Linker
22. travanj 2024 11:19