UFC

(FOTO) Rogan se uz fotografiju s 'bratom' Mikeom osvrnuo na 18 godina komentatorske UFC karijere

 Screenshot (YouTube)
Prošlo je već 18 godina otkako je Joe Rogan imao svoj komentatorski debi za UFC

Popularni Joe po prvi se puta u UFC-ovoj komentatorskoj ulozi pojavio 22. lipnja 2002. godine na UFC 37.5 priredbi u Las Vegasu. Event održan pred 3.700 gledatelja koji su se smjestili u Bellagio hotelu predvodili su tada danas legendarni borci Chuck Liddell i Vitor Belfort.

Iako je Rogan i ranije surađivao s UFC-om kao netko tko je u backstageu intervjuirao borce, ovaj datum ipak će imati rezervirano jedno posebno mjesto u njegovom sjećanju.

"Prije 18 godina sam po prvi puta komentirao za UFC. Imao sam neke zaista je*beno kul poslove, ali ovaj komentatorski, u najboljem sportu na svijetu, vrlo je visoko rangiran na toj listi. Hvala Dani Whiteu što me nagovorio na ovo. Hvala i Mikeu Goldbergu koji je postao moj brat za cijeli život, a hvala i sjajnim ljudima s kojim sam imao sreće raditi! Posebno se zahvaljujem i fanovima sporta na svoj ljubavi i podršci kroz sve ove godine", poručio je Rogan preko svog Instagram profila uz fotografiju s nekadašnjim kolegom Goldbergom s kojim je UFC krajem 2016. raskinuo suradnju.

Rogan je i dan danas član UFC-a, a pored komentatorskog posla vodi i jednu uspješnu karijeru te milijune dolara vrijedan 'The Joe Rogan Experience' podcast.

Linker
25. travanj 2024 10:43