UFC

(FOTO) Samo za one jakog želuca! Posjekotina Cris Cyborg bila je duboka do lubanje!

Joe Rogan i Cris Cyborg
 Cris Cyborg
Cris Cyborg savladala je Feliciju Spencer na UFC 240 priredbi održanoj prošlog vikenda u Edmontonu, s tim da se gotovo cijelu borbu morala nositi s problemima koje joj je stvarala posjekotina. Sad je objavila fotografiju posjekotine, na kojoj se vidi koliko je ista bila duboka.

Posjekotina koja je Cris Cyborg zadesila u borbi protiv Felicije Spencer prva je u njenoj borilačkoj karijeri. Upravo zbog toga, Cyborg je na neki čudan način pozitivno prihvatila ovaj 'battle scar'. Već nakon borbe se pohvalila kako joj je to prva takva ozljeda u karijeri, a to je rekla i predsjedniku UFC-a, Dani Whiteu. U samoj borbi se uspješno othrvala problemima koje joj je posjekotina stvarala i uvjerljivo došla do pobjede nad svojom protivnicom.

Sad se Cyborg tom posjekotinom "pohvalila" na svom Instagram profilu, fotografijom koja nije za svakoga. Ako imate dovoljno jak želudac ili ste već ranije imali bezbolnih iskustava sa sličnim objavom, vjerojatno ćete ju pogledati. Ovima drugima prepuštamo na vlastitu odgovornost.

"Nakon UFC 240 mogla sam vidjeti svoju lubanju. Pogodite koliko šavova sam dobila", napisala je Cyborg uz fotografiju, najavivši odgovor u videu objavljenom na njenom Youtube kanalu. Radi se o videu u kojem je jučer objavljen razgovor s Danom Whiteom, no on je u međuvremenu uklonjen s tog servisa.

Cyborg je trenutno u fazi kad UFC ima tri mjeseca ekskluzivnog prava krenuti s njom u pregovore oko novog ugovora. No, već je najavila kako će pričekati da prođe to vrijeme, da bi vidjela što joj drugi mogu ponuditi. Njen odnos s UFC-om daje za pretpostaviti kako najveća svjetska promocija neće biti favorit po pitanju njenog angažmana.

Linker
19. travanj 2024 11:42