UFC

(FOTO) Sjajna montaža otkriva nam transformaciju McGregora od perolake do veltera

Conor McGregor
 screenshot/Youtube
Conor McGregor svoj će povratak u UFC-ovo borilište odraditi u velter kategoriji, odnosno na vagu će moći stati čak 11 kilograma teži nego što je to bilo u danima kad je kao borac perolake kategorije tek gradio svoj današnji zvjezdani status.

Najpopularniji borac svijeta u početku svoje UFC karijere sebe je dovodio do krajnjih granica da bi došao do vrha. Jedan je od pravih primjera radnika koji su u dvorani uvijek davali sve od sebe i bili potpuno fokusirani na cilj. Takav fokus doveo je do toga da je McGregor bio sposoban na dan vaganja doći sa 66 kilograma, iako je prema vlastitim riječima kamp uvijek započinjao s gotovo 20 kilograma više.

Takva predanost i žrtva dovela je do toga da je on danas svjetska superzvijezda i milijunaš te borac koji može birati u kojoj će kategoriji nastupati. Perolaka više nikako nije opcija te se čini kako on namjerava kombinirati laku kategoriju i velter, ovisno o tome gdje mu se otvara bolja prilika. Ne sakriva čak niti ambiciji da bi pokušao doći do titule u velteru, ako je to ikako moguće.

Na Instagram profilu stranice "Mac Life", koja se nalazi u njegovom vlasništvu, objavljena je jedna sjajna montaža kroz koju možemo usporediti izgled McGregora u njegove sve tri UFC kategorije. Pogledavši izgled iz perolake, lako nam je zaključiti zašto je pohvalio Josea Alda i njegovo spuštanje u bantam. On je itekako svjestan koliko treba predanost da bi se spustio u kategoriju kojoj konstitucijom nikako ne pripadaš, a da zadržiš potrebne performanse. On je to tijekom UFC karijere uspio čak sedam puta.

Linker
25. travanj 2024 08:40