UFC

(FOTO) Stvarno se vraća? Nick Diaz dijeli ulaznice za svoj UFC povratak!

Nick Diaz
 Nick Diaz/Instagram
Već neko vrijeme se šuška da bi uskoro ponovno u Octagonu trebali vidjeti Nicka Diaza. Za sada nema nikakvih službenih potvrda takve informacije osim neslužbenih "znakova" koje u javnost odašilje sam bivši Strikeforce prvak.

Najprije je u jednom Twitter videu izjavio da će se uskoro vratiti u UFC, a sada je na Instagramu organizirao nagradni natječaj gdje su nagrade ulaznice za njegov povratnički UFC meč. Nikakve detalje nije otkrio osim što je svojim sljedbenicima napisao pravila kako do karata, a ona uključuju kupovinu na njegovom web shopu koji se zove "Don't be scared homie".

Starijeg brata Diaz u akciji nismo vidjeli još od meča protiv Andersona Silve u 2015. godini. U nekoliko navrata je najavio povratak, no uvijek bi se nešto ispriječilo. To nešto je njegova problematična narav i fokus koji mu posljednjih godina nije na borilačkom sportu i dvorani.

No, u svakom slučaju najava velikih vijesti iz usta ove 36-godišnje polu-umirovljene zvijezde je odlična vijest za milijune njegovih fanova koji žele povratak. Nick Diaz je bivši Strikeforce prvak, koji je u karijeri ubilježio 26 pobjeda i 9 poraza i unatoč neaktivnosti je i dalje mamac za publiku i veliku prodaju PPV prijenosa.

Linker
20. travanj 2024 19:56