UFC

(FOTO) Thiago Santos ugovorio borbu s Rakićem pa zaprosio bivšu UFC-ovu izazivačicu

Yana Kunitskaya i Thiago Santos
 Instagram
Nakon što su objavljenje jedne zaruke, UFC bi uskoro na rosteru mogao imati još jedan bračni par

Marc i Montana De La Rosa prošle su godine ušli u povijesti UFC-a kao prvi bračni partneri koji su se borili na istoj priredbi. Osim toga, oni su trenutno jedini bračni par na UFC rosteru, dok postoji još nekoliko boraca i borkinja koji su u vezi. Jedni od njih jučer su došli bliže bračnom statusu. Naime, Thiago Santos zaprosio je bivšu izazivačicu za titulu perolake kategorije, Yanu Kunitskayu. Ona je pristala.

Ruska borkinja, koja se trenutno nalazi na osmom mjestu ljestvice izazivačica bantam kategorije, na Instagramu se pohvalila prstenom. Objava zaruka došla je samo par sati nakon što je potvrđena iduća Thiagova borba, koju će 6. ožujka odraditi protiv Aleksandra Rakića. Santos je novu borbu zatražio odmah nakon što je prije tjedan dana poražen od Glovera Teixeire te mu je ista ugovorena. Ipak, do nje će se morati strpjeti gotovo četiri mjeseca.

Yana i Thiago u vezi su od ljeta prošle godine. Zbližili su se dok su se oboje nalazili u UFC-ovm Institutu. On je tamo bio na rehabilitaciji nakon operacije oba koljena, koja je ozlijedio u borbi protiv Jona Jonesa, dok je ona tamo trenirala. Nedugo nakon toga obznanili su svoju vezu te od tada i zajedno treniraju.

Thiago inače iza sebe ima jednu neuspjelu vezu, iz koje ima desetogodišnjeg sina.

Linker
15. travanj 2024 08:34