UFC

(FOTO) U vatrogasnoj postaji ne postoje prvaci! Miočić nakon povratka na posao odradio 'prljavi posao'

Stipe Miočić
 Twitter
Niti nakon najveće pobjede u karijeri, ništa se nije promijenilo u životu Stipe Miočića. UFC-ov prvak teške kategorije vratio se u vatrogasnu postaju na posao, a tamo ga je, kao i više puta ranije, dočekala četka za čišćenje zahoda.

Stipe je ponosno navukao vatrogasno odijelo, spreman krenuti u intervencije, spašavati živote i pridonositi zajednici. No, prije toga je morao pridonijeti obavezama na radnom mjestu. Kako ga nije bilo neko vrijeme, nekoliko puta je preskočio red za pranje sanitarija u vatrogasnoj postaji. A to se ne oprašta čak niti svjetskom UFC prvaka koji je jednom borbom zaradio vjerojatno više nego što je godišnji zbroj plaća njegovih kolega. No, u "Valey View Fire Station" postaji su svi jednaki.

Kako je naveo Stipin kolega koji je fotografiju podijelio na Twitteru, Stipu su čak natjerali da tijekom obavljanja dužnosti na sebe stavi pojas UFC prvaka, koji je donio sa sobom u postaju. Brkovi koje je pustio samo dodatno ukrašavaju cijelu sliku. Da ne znamo tko je Stipe Miočić, netko bi možda pomislio kako je riječ o početku nekog porno filma iz 90-ih. Srećom, radi se samo o dokazu koliko je Stipe Miočić prizemljen i jednostavan čovjek.

Podijeljenu fotografiju možete pogledati ispod teksta i uvjeriti se kako je Stipe i ovu dužnost odradio šampionski.

Linker
24. travanj 2024 08:46