UFC

(FOTO) UFC objavio službeni poster za 'Jonesov' PPV event u veljači

Jon Jones
 screenshot/Youtube
Nakon što će sezonu PPV eventa sredinom siječnja otvoriti Conor McGregor i Doland Cerrone UFC-om 246, slijedi nam povratak Jona Jonesa početkom veljače. Prvak u poluteškoj kategoriji će ukrstiti rukavice s izazivačem Dominickom Reyesom u noći sa subote na nedjelju 9. veljače. Ovih dana je elitna svjetska MMA promocija objavila vizualni identitet te PPV priredbe.

Osim sjajnog "main eventa", gledatelji u Toyota Centru u Houstonu će imati prilike vidjeti još jedan meč za titulu. Valentina Shevchenko, prvakinja u muha diviziji, će svoju novu obranu naslova odraditi protiv Katlyn Chookagian.

Oba dvoboja se nalaze na službenom plakatu. Očekivano, Jones i Reyes su više pozicionirani, dok su djevojke, kao sudionice sunaslovne borbe, nešto niže. Na istoj priredbi ćemo vidjeti i novi nastup bosanskohercegovačkog "Bombardera" s danskom adresom Mirsada Bektića, ovaj put u perolakoj kategoriji. Protivnik mu je Dan Ige. Bektić je u zadnjem meču, nakon dvije uzastopne pobjede, izgubio prekidom od Josha Emmetta.

UFC 247 će se održati u poznatom Toyota Centru u američkom Houstonu. Čitav popis borbi bi trebao biti poznat u narednim danima.

Linker
25. travanj 2024 01:11