UFC

(FOTO) UFC otkrio plakat za prvi dolazak u Dansku koji slijedi već u rujnu

Jack Hermansson vs. Jared Cannonier
 Ilustracija
UFC  će 28. rujna održati svoju prvu priredbu ikada u Danskoj. Da budemo precizniji, elitna svjetska MMA promocija stiže u glavni grad Copenhagen gdje će se održati Fight Night event koji predvode Šveđanin Jack Hermansson i Amerikanac Jared Cannonier.

U srijedu je službeni europski Twitter profil UFC-a, javnosti otkrio vizualni identitet priredbe, odnosno službeni plakat. Na njemu dominiraju danska zastava i dva glava protagonista - Hermansson i Cannonier.

U donjem kutu se nalaze borci koje ćemo pratiti u sunaslovnoj borbi večeri. Islandski majstor BJJ-a Gunnar Nelson će ukrstiti rukavice s veteranom Thiagom Alvesom. Obojica su u posljednjim mečevima poraženi pa im je pobjeda u Copenhagenu prilično važana.

Priredba će se održati u Royal Areni u Copenhagenu. U nastavku možete provjeriti do sada najavljene nastupe. Ostatak popisa borbi se može očekivati u narednim tjednima. Već sada je najavljen i nastup makedonskog borca Alena Amedovskog. On će se sučeliti s Johnom Phillipsom nakon što je poražen u svojoj premijeri u Octagonu.

UFC Fight Night 160

Jack Hermansson vs. Jared Cannonier
Gunnar Nelson vs. Thiago Alves
Nicolas Dalby vs. Alex Oliveira
Michal Oleksiejczuk vs. Ovince Saint Preux
John Phillips vs. Alen Amedovski
Macy Chiasson vs. Lina Lansberg
Ion Cutelaba vs. Khalil Rountree
Alessio Di Chirico vs. Peter Sobotta

Linker
19. travanj 2024 21:13