UFC

(FOTO) UFC predstavio vrlo originalan plakat za event koji predvode Jedrzejczyk i Waterson

Michelle Waterson
 Instagram
UFC će 12. listopada održati priredbu u Tampi na Floridi, a nju će predvoditi borba ženske slamka kategorije između Joanne Jedrzejczyk i Michelle Waterson. Danas je predstavljen vrlo zanimljiv plakat za istu.

Ako je vjerovati izjavama Joanne Jedrzejczyk i njenog trenera, bivša prvakinja slamka kategorije mogla bi dobiti priliku ponovno doći na tron divizije, odnosno napad na titulu mogao bi biti njen u slučaju pobjede u idućoj borbi. Ona je na rasporedu 12. listopada u Tampi na Floridi, a protivnica joj je Michelle Waterson. Kako se i borkinja poznata pod nadimkom "Karate Hottie" nalazi u nizu od tri pobjede, i njoj bi eventualna pobjeda nad prvakinjom trebala biti vrijedna napada na naslov.

Ova priredba ima nekoliko vrlo zanimljivih ugovorenih borbi, no sudeći po plakatu sunaslovna bi borba trebala biti ona u perolakoj kategoriji između Cuba Swansona i Krona Gracieja. Naime, oni su čak dobili jednako mjesta na plakatu kao i glavne dvije zvijezde, unatoč tome što njihova borba nema niti blizu toliku važnost. Gracieju će to biti tek druga borba u promociji, dok se Swanson nalazi u nizu od četiri poraza.

Plakat se može opisati kao jednostavan, ali i originalan. Na njemu se nalaze sve bitne informacije i sve je jako dobro uklopljeno s fotografijama sudionika i sudionica. Inače, UFC će sad održati priredbe čak 12 vikenda u nizu. Gledajući od danas, ovaj nam slijedi šesti po redu.

Linker
18. travanj 2024 23:00