UFC

(FOTO) Valentina Shevchenko objavila sjajnu fotogaleriju svog najpoznatijeg udarca

Valentina Shevchenko
 Instagram
U vrijeme dok je restrikcijama spriječena oko mnogo stvari pa tako i po pitanju putovanja, Valentina Shevchenko i dalje je vrlo aktivna na društvenim mrežama. UFC-ova dominantna prvakinja objavila je fotogaleriju svog najpoznatijeg udarca i to s deset različitih svjetskih lokacija.

Mnogi od nas imaju svojevrsnu naviku stvaranja "signature" fotografija na raznim mjestima u svijetu, odnosno fotografija u istoj pozi ili uvijek uz istu gestikulaciju. To ima i UFC-ova prvakinja muha kategorije, a kod nje se radi o njenom poznatom "sidekick" udarcu, odnosno bočnom udarcu nogom. Osim što njegovo ubojito izvođenje redovno prezentira u UFC-ovom borilištu, ona isto tako upravo taj udarac koristi kao svoju pozu za fotografiju.

Kako joj nedostaju borbe i putovanja, tako je odlučila na Instagram, gdje je inače svakodnevno aktivna, postaviti sjajnu fotogaleriju izvođenja tog udarca na deset različitih lokacija. Tako su tu razni dijelovi SAD-a, zatim Kina i Indonezija te naravno i Peru u kojem trenutno živi i trenira.

Odlična fotogalerija za fanove borilačkog sporta, prije svega one UFC-ove prvakinje, ali i za sve one kojima u ovom trenutku nedostaju putovanja.

Linker
23. travanj 2024 11:44