UFC

(FOTO) Volkanovski se odlično našalio na Cejudov račun

Alexander Volkanovski
 Screenshot/Youtube
Alexander Volkanovski napokon je odlučio odgovoriti na provokacije Henryja Cejuda

Iako se nakon pobjede protiv Domincika Cruza, koju je ostvario u svibnju, odlučio umiroviti, Henry Cejudo konstantno se bavi provokacijama drugih boraca. Najčešća meta mu je prvak perolake kategorije Alexander Volkanovski. Njega bez ikakvog suzdržavanja proziva, s ciljem da dođe do titule prvaka u trećoj različitoj diviziji. Volkanovski je već ranije rekao kako u toj borbi ne vidi smisla, ali konstantne provokacije su se nastavile.

Sad je napokon i Australac odlučio odgovoriti na sličan način, putem društvenih mreža. Na Instagram je postavio odličnu foto montažu. Na slici u rukama drži slikovnicu o "Aleksandru velikom", ali sa svojom slikom, dok mu je u krilu dijete. Dijete je zapravo ni više ni manje nego Henry Cejudo.

Cejudo će bez sumnje i dalje nastaviti tražiti svoju priliku, no nekako je teško očekivati da bi mu je UFC mogao dati. Naime, Cejudo je izuzetno nepopularan borac i UFC si sigurno ne želi dozvoliti niti priliku da netko takav postane prvi prvak tri različite divizije. Uostalom, oni i dalje smatraju kako je on u mirovini, sve dok sam ne odluči drugačije.

Linker
20. travanj 2024 11:55