UFC

(FOTO) Weili Zhang se simpatično našalila na Cormierov račun

Weili Zhang
 Instagram
Weili Zhang postavila je na svoj Instagram objavu u kojoj se na simpatičan način našalila na račun bivšeg UFC-ovog prvaka poluteške i teške kategorije, Daniela Cormiera.

UFC-ova prvakinja bantam kategorije vrlo je aktivna na Instagramu gdje se približila vrlo lijepoj brojci od pola milijuna pratitelja. Sve popularnija Kineskinja fanove je osvojila svojom jednostavnošću, otvorenošću i skromnošću. No, isto tako je par puta pokazala kako može biti i vrlo duhovita. Tako je bilo ovog puta, kad se Instagram objavom obratila Danielu Cormieru.

"Trenutno namjeravam otići do teške kategorije i uzet ću ti sve za što si radio, DC", napisala je Zhang uz fotografiju na kojoj konzumira piletinu.

Nećemo zamjeriti simpatičnoj Kineskinji što je malo pobrkala situaciju i zaboravila na činjenicu kako je Stipe Miočić prvak teške kategorije. Šala s piletinom svakako ide na račun Daniela Cormiera i to je odrađeno na duhovit način.

Zhang se inače u potpunosti oporavila od ozljeda koje je zadobila u UFC 248 borbi protiv Joanne Jedrzejczyk. Za razliku od nje, Poljakinji će još neko vrijeme trebati da joj se lice vrati u normalu.

Linker
24. travanj 2024 14:57