UFC

(FOTO) Woodley tvrdi da ima nekoliko opcija: 'Pristao sam na meč s Covingtonom, ali on sad kaže da se šalio!'

 son Silva/AGIF/ AFP
Je li ponuda Colbyja Covingtona da uskoči u meč protiv Tyrona Woodleyja bio samo najobičniji blef? Ako pitate bivšeg UFC-ovog prvaka odgovor je - Da!

Nedugo nakon što je otkazan meč Woodleyja i Leona Edwardsa, na adresu bivšeg UFC-ovog prvaka počele su stizati brojne ponude, a nekako je najjače odjeknula ona Colbyja Covingtona.

"Ulicom se šire informacije kako je Leon odustao. UFC i Amerika trebaju heroja. Tko želi vidjeti "Američkog šampiona" kako stavlja svoj plašt i prebija Tyrona Woodleya uživo na ESPN-u idućeg vikenda, za vašu vlastitu zabavu i moje ovog zadovoljstvo? Američki šampion želi UFC-u dati do znanja kako je spreman prebiti Tyrona Woodleya. Neka netko obavijesti i Tyrona, jer me taj tip blokirao na svim platformama, budući da su moje riječi povrijedile njegove osjećaje", poručio je Covington preko Twittera, a nakon svoje prve reakcije u razgovoru s ESPN-om, Woodley se javio i preko društvenih mreža te dodao da je njegov konkurent iz velter kategorije zapravo odbio meč uz riječi - "Samo sam se šalio".

"Pristao sam, a onda je on rekao da se samo šalio", napisao je na Instagramu Woodley, pa uz opis priložene fotografije dodao:

"Spreman sam za borbu! Obučen sam za ubojstvo. Ova kuja je smijurija. Imam nekoliko opcija. Javim nove informacije. BORIM SE U SUBOTU!"

UFC, podsjetimo, još uvijek traži rješenje za svoj 171. po redu Fight Night koji se sigurno zbog koronavirusa neće održati u Londonu.

Prema saznanjima MMA Fightinga, dio boraca koji su trebali nadolazećeg vikenda nastupiti u britanskoj prijestolnici mogao bi završiti na Cage Warriors 113 priredbi.

Linker
18. travanj 2024 16:37