UFC

(FOTO) Za vikend se vraća najatraktivnija borkinja svijeta: 'Duga pauza mi je probudila vatru'

Rachael Ostovich
 Instagram/YouTube
Gotovo dvije godine prošlo je otkako smo Rachael Ostovich posljednji put gledali u Octagonu

Posljednji nastup Rachael Ostovich gledali smo još u siječnju 2019. godine. Kad je u Octagon odlučila ući samo dva mjeseca nakon što je bila žrtvom obiteljskog nasilja. Doživjela je tada poraz od Paige VanZant, kojim je svoj profesionalni omjer dovela na četiri pobjede i pet poraza, a ujedno joj je to bio drugi UFC poraz za redom. Ipak, puno gore bilo je to što je u borbi doživjela ozljedu.

Ozljeda joj je uvjetovala dugu pauzu, a onda kad se napokon trebala vratiti, pojavila se pandemija. Tako je Rachael ostala bez nekoliko prilika, da bi nadolazećeg vikenda napokon dobila priliku nastupiti. Nakon gotovo dvije godine ući će u Octagon protiv Gine Mazany, tražiti pobjedu koja bi trebala njenu karijeru pokrenuti u pravom smjeru.

"Toliko duga pauza svakako je imala svoje koristi. Resetirala me i navela da pronađem tu novu vatru, nešto što će me pokrenuti. Karantena mi je dala do znanja da neke stvari u životu ne smijem olako shvaćati, kao niti prilike koje mi se pružaju. Moram priznati da sam se u početku karantene ulijenila i puno jela, previše sam se opustila, ali uspjela sam se vratiti na staro", najavila je svoj nastup Rachael u razgovoru za havajski Khon2.

29-godišnja Havajka imat će iza sebe veliki broj fanova, koji su je popratili prije svega zbog njene atraktivnosti izvan Octagona, no cilj joj je iste navesti da se vesele i prezentaciji njenih borilačkih sposobnosti. Priliku za to imat će već za samo par dana.

"Godinu dana nisam bila uopće aktivna i to mi je vratilo strast prema ovome čime se bavim, dobila sam tu motivaciju. Sretna sam što imam priliku i dalje raditi ono što volim, a volim MMA, volim umjetnost ovog sporta i volim trud koji je potrebno uložiti. Ne mogu reći da je to lako, ali ne vidim se da radim išta drugo. Drago mi je da me ljudi i dalje prate te me pitaju kad ću se idući put boriti. Bila sam sretna kad sam im na to napokon mogla odgovoriti. Zahvalna sam svima na tome jer dodatno te motivira kad znaš da ovo sve ne radiš samo za sebe. Radiš za svoju obitelj, prijatelje i sve koji te podržavaju. Dovoljno mi je pogledati svoju kći da bih sama sebi rekla kako će mama uzeti ovu pobjedu", dodala je.

Rachael na Instagramu prati preko 700 tisuća fanova, čime je jedna od najpopularnijih borkinja svijeta prema tom aspektu, a veliki broj fanova smatra je i najatraktivnijom borkinjom svijeta. Sad je ispred nje prilika da pokaže kako nije samo to.

Linker
19. travanj 2024 03:49