UFC

Gaethje poludio na Whiteovu izjavu: 'Kakvo je to s*anje?!'

Justin Gaethje
 screenshot/Youtube
Justin Gaethje borac je koji se nalazi u sjajnom nizu i s pravom se nada skorašnjem napadu na titulu UFC-ovog prvaka lake kategorije. No, ako se ostvari ono što je najavio Dana White, gotovo je nemoguće da će se to dogoditi u idućih godinu dana. Takva izjava nije mu se svidjela te je na nju burno reagirao.

U velikom razgovoru s novinarom britanskom BT Sportsa, Dana White je najavio kako je revanš između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova nešto što ulazi u njihove planove za 2020. godinu. Prije toga se moraju dogoditi dvije stvari.

"Ako Conor može proći Kauboja, a ako Khabib može pobijediti Tonyja, gledat ćemo da organiziramo revanš između Conora i Khabiba vrlo brzo", rekao je White u spomenutom razgovoru. Ta izjava rijetke je iznenadila, jer se zna koliku bi financijsku injekciju tako nešto donijelo nakon svega što se dogodilo u listopadu prošle godine. No, nije mogla proći bez reakcije Justina Gaethjea, vjerojatno najatraktivnijeg MMA borca na svijetu, koji trenutno plovi na nizu od tri impresivne pobjede.

"LOL Dana White. On kaže ako Conor prođe kroz kauboja. Kakva hrpetina sranja", napisao je Gaethje u svom statusu na Twitteru.

Posljednju izjavu vjerojatno je ciljano naveo, budući da je on sam u svojoj posljednjoj borbi podosta lako savladao Donalda Cerronea, za kojeg je očito kako je daleko od svoje najbolje forme i da će s vremenom kvaliteta njegovih nastupa samo padati.

Ovo će sigurno rastužiti i mnoge fanove, koji smatraju kako je Gaethje savršen izazivač, neovisno o tome tko će nakon travnja držati pojas prvaka, Khabib Nurmagomedov ili Tony Ferguson. Što se tiče Khabiba, vjeruje se kako mu je upravo on stilski najteži protivnik, dok se za borbu Gaethjea i Fergusona vjeruje da bi bila pravi spektakl.

Linker
19. travanj 2024 02:48