UFC

Gaetjehov izljev bijesa prema Covingtonu: 'Prezirem ga gotovo više nego pedofile i ubojice!'

Justin Gaethje i Colby Covington
 screenshot/YouTube
Neočekivano oštro reagirao je Justin Gaethje na samu spomen Colbyja Covingtona

Justin Gaethje i Colby Covington nedavno su bili zajedno kao gosti predsjednika Donalda Trumpa te se činilo da se dva UFC-ova borca jako dobro slažu. Taj susret spomenut je Gaethjeu tijekom jučerašnjeg medijskog poziva te je upitan o tome kakvo je dobio mišljenje o zvijezdi velter kategorije.

Trenutni privremeni prvak UFC-ove lake kategorije iznenadio je odgovorom. I ne samo odgovorom nego načinom i na koji je svoje mišljenje o Covingtonu izrazio.

"Dan nakon tog susreta sam ga javno pohvalio jer se ponio uistinu profesionalno. No, nakon toga je dao neke intervjue nakon kojih sam shvatio da tog čovjeka prezirem najviše na svijetu, gotovo više nego pedofile, ubojice i takve ljude", frustrirano je rekao Gaethje, nakon čega je bio zatražen za dodatno objašnjenje.

"On je kukavica i jedan veliki lažnjak. Tamo je stajao i ponašao se kao dobročudni momak, a onda ga vidim kakav je iza kamere. Kukavica i lažna osoba. Nikad nisam upoznao nikoga tko je toliki lažnjak i folirant kao što je Colby Covington", objasnio je svoje mišljenje.

Njih dvojica bore se u dvije različite kategorije, no susret u budućnosti, tijekom kojeg bi mogli raspraviti ovakve stvari, bi bilo moguće organizirati kad bi se Gaethje uputio u velter. No, i bez same borbe, on bi volio susresti se s Covintonom jedan na jedan.

"Kao čovjek bih ga volio udariti točno posred lica", rekao je još Justin, čime je zapravo objasnio kako mu Octagon ne treba.

Gaethje se sad ipak treba koncentirati na 24. listopada i najveću borbu njegovog života, kad će na Fight Islandu ući u borilište s Khabibom Nurmagomedovim.

Linker
16. travanj 2024 19:26