UFC

Garbrandt prekinuo šutnju, njegova bitka s ozbiljnim posljedicama koronavirusa traje već mjesecima

Cody Garbrandt
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Borim se s vrtoglavicom, saznao sam da imam krvne ugruške, upalu pluća..."

Umjesto borbe za naslov u kojoj je trebao sudjelovati prošlog vikenda, Cody Garbrandt vrijeme provodi u oporavku od ozljede bicepsa. A to nisu jedni problemi koji ga muče posljednjih mjeseci...

Bivši UFC-ov prvak još je tamo krajem kolovoza saznao da je pozitivan na COVID-19, a posljedice virusa koji je stvorio probleme čitavom svijetu, čini se, osjeća i dan danas.

Garbrandt je prvo u nedjelju reagirajući na pobjedu Deivesona Figueireda poručio da je Alex Perez bio žrtveno janje, a usput je otkrio i da se još uvijek oporavlja od posljedica koronavirusa.

Nešto više detalja, 29-godišnji je Amerikanac otkrio na Instagram Storyju.

"Bio sam pozitivan na COVID još tamo 29. kolovoza. Od tada se borim s vrtoglavicom, pukla mi je vena na bicepsu, a to je rezultiralo i saznajem da imam krvne ugruške, upalu pluća i mentalnu maglu. To su simptomi koje sam imao i s kojima se suočavam. To je i razlog zbog kojeg sam se morao povući iz borbe. Nisam bio u medijima, htio sam ovo objaviti pod vlastitim uvjetima", poručio je Garbrandt preko Instagrama.

Kada je otkazao svoj nastup, 'No Love' se namjeravao vratiti u drugoj polovici prosinca, ali je nedavno razgovarajući s Brettom Okamotom s ESPN-a, rekao kako ipak cilja na ožujak 2021. godine.

Linker
19. travanj 2024 18:43