UFC

George St-Pierre zagolicao maštu fanova i najavio velike vijesti

Georges St-Pierre
 screenshot/YouTube
Vrlo intrigantnu objavu na društvene je mreže danas postavio Georges St-Pierre

Hoće li se Georges St-Pierre ponovno boriti? Pitanje je to koje se postavlja još od studenog 2017. godine, kad je odradio svoju za sada posljednju borbu. Jedan od najboljih boraca u povijesti više je puta govorio kako je u dobroj formi i kako bi se mogao vratiti ako se pojavi prava prilika. Naravno, to se malo smanjilo nakon prošlogodišnjeg službenog umirovljenja, no i dalje se vjeruje da ga neka prava ponuda može privoljeti nazad u borilište.

Kanađanin nije prekinuo s treninzima, barem onima bitnim za zadržavanje forme, ali posljednjih se mjeseci više bavi snimanjem reklama i glumom te je ponovio svoju ulogu iz Avengers serijala. Sad mu slijedi idući potez u karijeri i životu, a njega je odlučio posebno najaviti.

GSP je na Twitter postavio fotografiju s treninga, na kojoj se nalazi s Firasom Zahabijem, uz poruku: "Nova godina, novi tim, sutra ću otkriti vijest."

Ima li ovo ikakve veze s eventualnim povratkom borbama? Georges je nedugo nakon objave dodao još jednu u kojoj je otkrio kako neće najaviti borbu.

No, znajući kako je poznato da bi GSP mogao biti jedini naćin da Dana White nagovori Khabiba Nurmagomedova na još jednu borbu, teško je zaustaviti maštu fanova koji se nadaju toj borbi.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati da Georges sam otkrije o čemu je riječ.

Linker
14. travanj 2024 13:02