UFC

Gilbert Burns o subotnjoj borbi Usmana i Masvidala: 'Bit će dosadno!'

Gilbert Burns
 screenshot
Gilbert Burns ne vjeruje da će Kamaru Usman imati previše problema u borbi protiv Jorgea Masvidala

Teško je Gilbertu Burnsu pala činjenica da je morao otkazati svoju borbu za UFC titulu i to samo tjedan dana prije nego je istu trebao odraditi i tek dan prije nego što bi se uputio u Abu Dhabi, gdje se UFC 251 priredba održava. No, pozitivan COVID test je donio drugačije okolnosti i Brazilac je morao u izolaciju dok se ne oporavi.

Dok vrijeme provodi sam, odlučio se podružiti s fanovima putem Instagrama, a tamo je odgovorio na neka pitanja. Naravno, rijetko koje nije se ticalo subotnje borbe i činjenice da je Jorge Masvidal uskočio na njegovo mjesto.

"Ne mogu dočekati subotu. Uistinu se nadam da će biti dobra borba, no ipak mislim da će biti vrlo dosadno i da ću vam nedostajati. Da bit će dosadna borba. Mislim da će Usman pobijediti, no da neće biti previše uzbuđenja. Nakon tako dosadne borbe vidjet ćete što sam ja sposoban napraviti. Tako je kako je. Ja sam trenutno dobro", rekao je Burns nakon što je zatražen prognozu borbu u kojoj je prvobitno on trebao nastupiti.

Burns je trenutno kod kuće u Floridi gdje se oporavlja i čeka negativan nalaz, nakon čega bi odmah počeo ponovno trenirati. Nedavno je otkrio kako će u spomenutoj borbi navijati za Usmana jer je u slučaju njegove pobjede siguran kako je on idući na redu za napad na titulu. Vjeruje da bi u slučaju Masvidalove iznenađujuće pobjede moglo doći do promjene cjelokupne slike te do nekih posebnih želja, koje ne bi uključivale njegovo ime.

Linker
25. travanj 2024 11:29