UFC

Hardy odgovorio na Sanchezovu prozivku: 'Meni je tebe žao, treba ti psihološka pomoć'

Dan Hardy i Diego Sanchez
 screenshot/YouTube
Diego Sanchez odlučio je prozvati Dana Hardyja na borbu, no on nije reagirao kako bi Diego očekivao

UFC-ov veteran Diego Sanchez jučer je u seriji objava na Twitteru prozvao nekoliko UFC boraca te je odgovorio na neka pitanja fanova. Među prozivkama našla se ona koju je uputio bivšem UFC borcu i današnjem komentatoru, Danu Hardyju. 38-godišnji Hardy zbog bolesti nije nastupio od 2012. godine, no sad je već neko vrijeme zdrav i nije otpisao povratak.

Ipak, čini se kako Diego Sanchez nije onaj protiv koga bi povratnički nastup volio odraditi, unatoč tome što je otkrio kako ga zanimaju borbe protiv iskusnih imena, odnosno boraca statusa sličnog njegovom.

"Ako Dan Hardy želi ratničku smrt, dovoljno mu je da samo pita i ja ću mu priuštiti tu smrti za kojom toliko žudi", napisao je Sanchez, označivši Hardyja, još nakon toga dodavši:

"Dan, ako to uistinu želiš, doći. Moj reptil pojesti će tvoju kilavu zmiju."

Hardy je odlučio odgovoriti mu, no ne uz prihvaćanje prozivke. Zapravo, uputio je Diega u jednom drugom smjeru.

"Ne mogu si pomoći i osjećam se jako loše što ti se smijem, budući da je jasno kako ti je potrebno ozbiljno psihološko promatranje. Je li ova prozivka bila tvoja ideja ili si dobio pomoć od svog mističnog učitelja joge koji te drži u svom džepu", napisao je Hardy.

Ono što je Dan napisao nije daleko od komentara fanova kakve već neko vrijeme viđamo kad je riječ o Sanchezu. Već dulje vrijeme njegove su izvedbe u Octagonu daleko od kvalitete potrebne za nastupe u UFC-u, no promocija ga i dalje drži zbog aktivnog ugovora, a vjerojatno i iz poštovanje koje imaju prema pobjedniku prve sezone Ultimate Fightera.

Osim što u Octagonu izgleda loše, Sanchez se još lošije prezentira izvan njega. Izjave koje daje su mu često nepovezane i rijetko kome jasne, a odabir trenera Joshue Fabbije je po mnogima najgori potez koji je mogao napraviti. Njihova komunikacija u kutu prvo je fanove zabavljala, da bi kasnije isti postali zabrinuti. Posebno je loše Diego izgledao u posljednjoj borbi, odnosno u prošlomjesečnom porazu od Jakea Matthewsa. Ipak, on svoje preostale tri borbe na UFC ugovoru namjerava odraditi.

Linker
21. travanj 2024 05:04