UFC

Harrisov prvi nastup nakon tragedije: 'Divim se Overeemu, ali on će se sada boriti protiv dvije osobe'

Walt Harris
 Roslan RAHMAN / AFP
U svojoj prvoj borbi nakon srpnja 2019. godine, Walt Harris za protivnika će imati legendarnog Alistaira Overeema.

Harris će najveću pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri loviti u glavnoj borbi UFC on ESPN 8 priredbe koja će se večeras održati u Jacksonvilleu.

Waltu će ovo ujedno biti i prvi ulazak u Octagon nakon ubojstva njegove 19-godišnje pokćerke Aniah Blanchard. Podsjetimo, upravo je ovaj tragičan događaj odgodio meč koji su Harris i Overeem imali dogovoren za prosinac prošle godine.

"Ona je vjerojatno bila moj najveći fan. Imam osjećaj kao da me sada energijom puni jedan sasvim drugi izvor. U meni se sada nalazi potpuno drugačija vatra, nešto što je teško objasniti. Smatram da sam opasan za sve koji se sada nađu sa mnom u kavezu. Oduvijek sam imao takav osjećaj, ali moji se protivnici sada neće boriti samo sa mnom, već će se boriti s dvije osobe. Borit će se protiv mene i nje. Motivacija je definitivno na visokoj razini i jedva čekam ovaj meč", poručio je Harris u razgovoru s MMA Fightingom.

36-godišnji teškaš iz Alabame neporažen je u posljednja četiri nastupa, a sada će pred sobom imati jednu istinsku legendu ovoga sporta.

"Oduvijek sam se divio Overeemu. Gledao sam njegove nastupe i prije nego što sam se počeo boriti. Tako da mi je malo nerealno, ali opet i uzbudljivo što ćemo se sada obračunati. Vjerujem da se mogu natjecati sa svim TOP borcima u kategoriji, a pobjeda nad Overeemom će me definitivno staviti u dobru poziciju. Osjećam kako sam na pravom mjestu i da ću preko nastupa u 2020. postati još jači te, nadam se, jednoga dana dobiti priliku za napad na titulu", poručio je Harris.

Linker
14. travanj 2024 21:48