UFC

Helwani otkrio: 'Priča je u povojima, ali zna se tko je favorit u utrci za McGregorovog protivnika'

Conor McGregor
 screenshot/Youtube
Drugo se nagađa o tome tko će biti idući protivnik Conora McGregora. Želja UFC-a i irske zvijezde je Khabib Nurmagomedov, ali puno je onih koji žestoko kritiziraju takvo razmišljanje. Za iste te pobjeda nad Donaldom Cerroneom nije dovoljna kako bi se izborio meč s aktualnim prvakom, ali sada je Ariel Helwani izašao s informacijom koja bi mogla zadovoljiti sve strane.

Helwani je, naime, u jučerašnjoj epizodi svog MMA showa otkrio da bi 'Notoriousa' mogli već ovoga ljeta gledati u borbi protiv Justina Gaethjea. Upravo je Gaethje u očima fanova jedan od glavnih kandidata za idućeg izazivača u lakoj kategoriji. S tri pobjede i tri nokauta u posljednja tri nastupa, Justin je opravdao svoju poziciju, a meč s McGregorom ionako već neko vrijeme zaziva.

Ako se ovo ostvari, sumnjamo da bi se fanovi previše protivili tome da jedan od njih ide na pobjednika velikog okršaja između Khabiba i Tonyja Fergusona.

"Vodi se utrka između Gaethjea i Natea Diaz. Dustin Poirier se izgleda tu ne uklapa. Znam da je pričao o borbi s Conorom McGregorom kada je prošli tjedan bio gostovao u šou, ali reći ću da je u ovom trenutku borba Gaethjea i Conora favorit u ovoj utrci. Stvari se uvijek mogu promijeniti. Priča je još uvijek u povojima, ali to je meč koji Gaethje očito želi, a vjerujem i da svi s Conorove strane prepoznaju da je ovo borba koja ima najviše smisla", priča Helwani.

Linker
21. travanj 2024 20:26