UFC

Hooker se želi vratiti što prije, dvije mu borbe imaju najviše smisla

Dan Hooker
 screenshot/YouTube
Dan Hooker prvom će se prilikom vratiti u dvoranu te će tražiti još jedan nastup do kraja ove godine

Nakon poraza koji je proteklog vikenda doživio od Dustina Poiriera, Dan Hooker nema namjeru odmarati. Pri povratku na Novi Zeland završio je u prisilnoj karanteni, no čim ta dva tjedna završe, ponovno je u pogonu. I želi se boriti, što je namjera koju će fanovi svakako pozdraviti.

"Čim izađem iz karantene bit ću spreman vratiti se u dvoranu i trenirati. Znam što za mene trenutno ima smisla i znam što fanovi žele. Najviše smisla mi ima borba Dustina protiv Tonyja Fergusona, koja bi dala idućeg prvog izazivača. U tom slučaju bih se ja borio protiv Charlesa Oliveire za osiguranje čvrstog mjesta u Top 5, pobjedom protiv još jednog borca iz vrha", rekao je Hooker u razgovoru za MMA Fighting.

No, ono prema čemu zapravo gleda je borba u kojom bi se on našao preko puta Tonyja Fergusona, ako se ovaj želi boriti u skorije vrijeme.

"Morat ćemo vidjeti što će biti s Dustinom. On može čekati. Zamislite da Gaethje savlada Khabiba, sigurno će htjeti revanš protiv Poiriera. Tako da sumnjam kako će se Dustin boriti dok se ta borba ne odradi. To automatski ostavlja Tonyja Fergusona bez plesnog partnera. Ako je on spreman za borbu, ja ću je drage volje prihvatiti. Mislim kako bi to bio pravi rat na pet rundi u glavnoj borbi priredbe. To je nekako najbolji scenarij za mene. Do kraja godine svakako ću se još jednom boriti", najavio je.

U posljednjih devet nastupa, Hooker je upisao sedam pobjeda te poraze protiv Poiriera i Edsona Barboze. Posljednje izdanje ljestvica izazivača svrstalo ga je na peto mjesto, jedno ispod Conora McGregora te jedno iznad Charlesa Oliveire.

Linker
21. travanj 2024 05:06