UFC

Hunt izgubio živce: 'UFC je prevara, nadam se da ćete izgorjeti! Netko će umrijeti zbog vas...'

 Screenshot (YouTube)
Čini se da je Mark Hunt izgubio pravnu bitku s UFC-om, a to mu nije dobro sjelo...

Legendarni borac i jedan od fanovima najdražih likova podnio je još 2017. godine tužbu protiv UFC-a. 'Super Samoan' optužio je najjaču svjetsku MMA promociju za prevaru, kršenje ugovora, stjecanje bogatstva na ilegalnim radnjama te brojne propuste koji su se događali u vrijeme njegove borbe s Brockom Lesnarom na UFC 200 priredbi 2016. godine.

Hunt je, podsjetimo, na jubilarnom eventu originalno poražen jednoglasnom sudačkom odlukom, no onda su objavljeni rezultati dopinškog testiranja na kojem je Lesnar bio pozitivan. Samim time, rezultat meča je promijenjen u 'no contest'.

Sve to nije zadovoljilo Hunta koji je i dan danas uvjeren da je UFC unaprijed znao za takvu situaciju te na prevaru ostvario profit, što preko same priredbe, a što kroz 4.2 milijarde dolara vrijednu prodaju kompanije.

Hunt se tada žalio da je zbog svega narušena i njegova reputacija, ali i da je ostao bez prilike za uspješnijim nastavkom karijere. Mark je tražio, kako se tada pisalo, 2 i pol milijuna dolara, odnosno cijelu Lesnarovu plaću za taj meč te dio od zarade koja se ostvarila preko PPV prodaje.

Ove je subote ikona borilačkog sporta preko društvenih mreža podijelila fotografiju dokumenta koji sugerira da je UFC izašao kao pobjednik u ovom pravnom procesu.

"Pokušao sam na bojnom polju MMA-a stvari učiniti pravednima, ali opet je prevarantska kompanija sa svim svojim milijardama uskratila sve pobjede. Netko će umrijeti zbog meča s varalicom koja koristi steroide i vaše sra*e od kompanije će biti krivo. Nadam se da ćete svi izgorjeti, prljavi psi...", poručio je Hunt označivši u objavi Danu Whitea i UFC i dodavši kroz hashtag da su pobijedili u ovoj bitci, ali da se rat nastavlja.

"Nisam prvi koji tuži ovu prevaru od kompanije i sigurno neću biti posljednji. Ne možete tako varati borce i imati monopol na tržištu. Netko će vas kad tad prizemljiti", zaključio je Hunt.

Linker
25. travanj 2024 04:27