UFC

Inače smireni Smith poludio na Jonesa: 'On je smeće kao što je uvijek i bio'

Jon Jones i Anthony Smith
 screnshot/YouTube
Anthony Smith jako se naljutio na jednu od posljednjih Twitter objava Jona Jonesa. Naime, UFC-ov prvak poluteške kategorije prokomentirao je Smithov događaj s provalnikom, koji je nasreću završio bez posljedica po UFC borca. Ipak, Smithu se nikako nije svidio način na koji je to ovaj napravio.

Jon Jones osjetio je potrebu na Twitteru prokomentirati Smithov incident s provalnikom tako što je napisao da mu je drago što je njegov bivši izazivač dobro, ali uz dodatak kako taj provalnik iz njegove kuće ne bi izašao na svojim nogama.

Smith je dobio priliku to prokomentirati tijekom gostovanja na Sirius FM-u, a tim putem nije Jonesu ostao dužan. Zapravo, još uvijek pogođen cijelom situacijom, nije mu najbolje "sjelo"

"Jon je odlučio moju situaciju prokomentirati na Twitteru. Rekao je nešto poput onoga da mu je drago što sam dobro, ali da taj tip ne bi izašao iz njegove kuće. Kao da je pronašao savršen trenutak još jednom svijetu pokazati koliko je on cool i to na račun tako teške situacije u mom domu. Tek što pomisliš kako je lijepo što me se sjetio, odmah u nastavku iste objave vidiš koliki je on gad", rekao je Smith, da bi nastavio:

"Vidio je priliku da promovira samog sebe. Na sekundu sam uistinu pomislio da želi nešto dobro i htio sam mu zahvaliti, pomislio sam da je pokazao ljudsku stranu. Onda sam nastavio čitati i samo se uvjerio da je Jon Jones smeće kakvo je uvijek i bio. Ja sam doživio najgori mogući scenarij dok on kod kuće na Instagram i Twitter postavlja snimke s pištoljima i njegovim psom. Ja sam zatečen u najgorom mogućoj situaciji. Lako je reći da bi ti nekoga u toj situaciji prebio na mrtvo ime ili da bi ga jednostavno upucao. Lako je reći prije nego ti se to dogodilo u trenucima kad si budan otprilike osam sekundi, u svojoj dnevnoj sobi i bez hlača. Nitko nije spreman na to."

Jones i Smith borili su se u ožujku prošle godine, u glavnoj borbi UFC 235 priredbe. Jones je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet rundi, a Smith je fanove osvojio situacijom u kojoj nije htio odglumiti nesposobnost da nastavi meč, koja bi mu vjerojatno donijela titulu prvaka jer ga je Jones pogodio ilegalnim udarcem. Posljednju nastup Smith je imao u lipnju prošle godine, kad je savladao Alexandera Gustafssona. Za ovaj mjesec imao je ugovorenu borbu protiv Glovera Teixeire te njena daljnja sudbina i dalje nije poznata.

Linker
19. travanj 2024 19:55