UFC

Irski boksač demantira da je on protivnik 14.12.: 'Conor će prije završiti na rehabilitaciji...'

Conor McGregor
Nakon što je Conor McGregor u utorak "tvitnuo" misterioznu poruku kojom je zagolicao maštu borilačke javnosti, svjetski mediji su pokušali demistificirati što ona zaista znači. S obzirom da je datum koji je objavio identičan onom velike UFC-ove PPV pririredbe, većina je pomislila da je to datum njegovog povratka u UFC-ov kavez.

No, problem je u nastavku McGregorovog 'tvita' u kojem osim datuma 14. prosinac, stoji i Dublin. A UFC 245 se održava u američkom Las Vegasu.

Britanski mediji su brže bolje pokušali doznati je li u igri boksački obračun porotiv irskog profesionalca Lukea Keelera, o kojem se već neko priča. Dvojac je, naime, ušao u sukob nakon što je McGregor udario starijeg čovjeka u jednom dublinskom pubu. Navodno ga je "Notorious" nazvao na telefon i pritom rekao da će razmjerice međusobno odraditi u boksačkom meču. No, Keeler tvrdi da se to neće dogoditi 14. prosinca.

"Veća je šansa da će završiti u zatvoru ili na rehabilitaciji, nego što je da će se boriti protiv mene. Ali nikada ne znaš", izjavio je za portal Irish-Boxing.com te je dodao:

"Ne, zaista. Bilo je razgovora, ali je tim zaključio da je bolje u ovom trenutku fokusirati se na svjetski naslov jer je ta ponuda na stolu. Iskreno mislim da on nije u situaciji da se uskoro može boriti. Ja ću zgrabiti tu titulu, a on se može u međuvremenu srediti. Kada se te dvije stvari dogode, onda će biti više šanse da se dogodi i naš meč."

Da vjerojatno nećemo gledati boksački meč McGregor vs. Keeler potvrdio je i poznati MMA reporter Ariel Helwani na društvenim mrežama. Prema njemu, nema istine u tome da bi se dvojac trebao sudariti 14. prosinca u Dublinu.

Posljednja teorija, koja za sada nije demantirana, a ima mnogo smisla, jest da će McGregor upravo 14. prosinca otkriti novu etiketu svog Proper 12 viskija. A da je kao priličan marketinški mag odlučio iskoristiti priliku i na ovaj način ga posredno izreklamirati. Što reći, osim da je uspio u tome, ako je ovo zaista istina.

Linker
16. travanj 2024 23:23