Jacare se obratio po prvi put nakon pozitivnog COVID testa

Ronaldo 'Jacare' Souza obratio se fanovima po prvi put otkako je zbog pozitivnog testa na COVID-19 uklonjen s UFC 249 priredbe, na kojoj se trebao boriti protiv Uriaha Halla.

Šok za sve bio je pozitivan COVID-19 test Ronalda Souze, koji je u jutarnjim satima subote čak mnogima donio strah kako će propasti UFC-ovi planovi za povratak. Na kraju oni nisu propali, no propala je njegova borba protiv Uriaha Halla, za koju su oba borca skinuli kilograme te čak odradili sučeljavanje. Kako je Jacare bio asimptomatičan, nije očekivao da će biti biti bolestan, unatoč tome što je njegova supruga nedugo ranije dobila pozitivan nalaz. No, na kraju se to dogodilo i njemu te je istog trenutka udaljen iz hotela i poslan na kućnu njegu.

 

Do sada se brazilski borac s adresom na Floridi nije javljao, no sad se pojavila fotografija na Instagramu uz popratni test kojim on izražava razočaranje takvim raspletom događanja.

"Jako sam tužan što se nisam mogao boriti na UFC 249, no želim da znate kako sam spreman ponovno dogovoriti borbu protiv Halla čim mi liječnici to dozvole. Tada ću pružiti nastup kakav svi od mene očekujete. Zahvaljujem mom timu na partnerskom odnosu, protivniku na riječima podrške i UFC-u što su se pobrinuli za mene", napisao je Jacare.

UFC je njegov cijeli slučaj odradio po svojim propisima, a Dana White je čak izjavio kako je vjerovao da će netko sigurno biti pozitivan, gledajući koliko su testova tog tjedna odradili. Na kraju su osim Jacarea pozitivna bila i dva člana njegovog tima. Kako se Brazilac pridržavao svih pravila, tako srećom nije zarazio nikoga od preostalih sudionika.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!