UFC

Jacare Souza: 'Ozdravio sam, sad želim revanše!'

Ronaldo Souza
 screenshot/Youtube
Jacare Souza ponovno trenira i nada se skorašnjem povratku u borilište

Pravi šok dogodio se na dan UFC 249 priredbe, kad je Ronaldo 'Jacare' Souza morao otkazati borbu protiv Uriaha Halla, nakon pozitivnog COVID-19 testa. Kako je to bila prva UFC priredba nakon "lockouta", nastala je tada velika panika i mnogi su vjerovali da bi cijela priredba mogla biti otkazana. Na kraju je UFC sve uspio provesti prema planovima, a Brazilac se spasio svojevrsne "stigmatizacije". On se tada odmah vratio kući na Floridu, gdje se oporavio.

"Dobro sam, već sam u Las Vegasu gdje radim u UFC-ovom institutu. Imam ozljedu ramena, no za par tjedana bit ću dobro", rekao je Souza u razgovoru za Sherdog, dodavši nešto o problemu koji ga je u svibnju zatekao:

"Kao što znate, moje COVID-19 oboljenje bilo je asimptomatično. Ostao sam kod kuće u karanteni i čekao da virus napusti moje tijelo. Kad sam dobio negativan test, sve se vratilo u normalu."

40-godišnjak je ostao bez vrlo jake borbe, pobjedom u kojoj je mogao poslati glasnu poruku. Sad mu preostaje čekati idući poziv UFC-ovih matchmakera, no neke želje postoje.

"Želim revanše protiv Kelvina Gasteluma i Roberta Whittakera. Vjerujem da bi to bile dobre borbe za mene, no ne znam može li se tako što dogoditi. No, ima vremena. Moje tijelo je dobro i vjerujem da se mogu boriti još barem tri godine", dodao je još legendarni grappler i po mnogima najbolji borac koji nikad nije dobio priliku boriti se za UFC titulu.

Linker
25. travanj 2024 03:43