JDS: 'Miočić i ja smo izazvali Joshuu, ali se pravio da nas ne čuje... Ngannou? Njemu ću začepiti usta!'

Junior dos Santos priključio se listi MMA boraca koji bi se voljeli obračunati s boksačkom zvijezdom Tysonom Furyjem, a u jednom zanimljivom razgovoru dotaknu se i Stipe Miočića, Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua.

I popularnog Brazilca zainteresirala je želja 'Kralja Cigana' po kojoj bi ga jednog dana mogli gledati u akciji s nešto manjim rukavicama. Bivši UFC-ov teškaški prvak zapravo je ponovio gotovo pa istu rečenicu koju su ranije u javnost pustili Stipe Miočić i Francis Ngannou.

"Bilo bi se sjajno boriti s Furyjem u MMA-u, pobijediti ga i onda otići kod njega u boks. On bi stigao u moj, a potom i ja u njegov svijet. Bio bi to sjajan trenutak za oba sporta", rekao je Dos Santos u razgovoru s MMA Fightingom.

Fury je jasno rekao da prije bilo kakvog transfera mora prvo završiti s nekoliko boksačkih obveza. Prije svega je tu mislio na Deontaya Wildera s kojim bi se trebao susresti 22. veljače, a potom i na potencijalni susret s pobjednikom revanša u kojem će po drugi puta snage odmjeriti Anthony Joshua i Andy Ruiz Jr.

Kad smo već kod Joshue, prisjetio se 'JDS' i bivšeg boksačkog prvaka te priče koja je uključivala i Stipu Miočića.

"Već sam ranije izazvao Joshuu, a učinio je to i Miočić. No on se pravio da nas ne čuje. Svi se oni skrivaju na sigurnom mjestu i prave da su bolji od MMA boraca, ali to nije istina. Istina je da smo mi kompletniji borci koji im možemo priuštiti jednu tešku noć, pa čak i u njihovom sportu", poručio je Dos Santos.

'Cigano' je usput iskoristio i priliku da napravi kratku analizu boksačkih vještina kod MMA boraca. Tu je pak ukratko nahvalio Stipu, ali i imao zamjerku za 'Predatora'.

"Miočić je dobar boksač, a sad tu imate i Ngannoua koji priča previše sra*a. On tvrdi da je najbolji boksač u teškoj kategoriji, a imao je sreće kad me pobijedio. No nije i nikada neće biti. To ću uskoro dokazati i začepiti mu usta kako bi prestao s tim glupostima. Da, on je vrlo snažan lik i mora ga se poštovati. Pobijedio me, ali pravi borci kontinuirano postižu rezultate. Vidjet ćemo uskoro je li to i slučaj s njim", zaključio je Dos Santos koji se trenutno priprema za meč s Curtisom Blaydesom (25. siječnja).

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!