UFC

JDS: 'Miočić i ja smo izazvali Joshuu, ali se pravio da nas ne čuje... Ngannou? Njemu ću začepiti usta!'

Junior dos Santos
Junior dos Santos priključio se listi MMA boraca koji bi se voljeli obračunati s boksačkom zvijezdom Tysonom Furyjem, a u jednom zanimljivom razgovoru dotaknu se i Stipe Miočića, Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua.

I popularnog Brazilca zainteresirala je želja 'Kralja Cigana' po kojoj bi ga jednog dana mogli gledati u akciji s nešto manjim rukavicama. Bivši UFC-ov teškaški prvak zapravo je ponovio gotovo pa istu rečenicu koju su ranije u javnost pustili Stipe Miočić i Francis Ngannou.

"Bilo bi se sjajno boriti s Furyjem u MMA-u, pobijediti ga i onda otići kod njega u boks. On bi stigao u moj, a potom i ja u njegov svijet. Bio bi to sjajan trenutak za oba sporta", rekao je Dos Santos u razgovoru s MMA Fightingom.

Fury je jasno rekao da prije bilo kakvog transfera mora prvo završiti s nekoliko boksačkih obveza. Prije svega je tu mislio na Deontaya Wildera s kojim bi se trebao susresti 22. veljače, a potom i na potencijalni susret s pobjednikom revanša u kojem će po drugi puta snage odmjeriti Anthony Joshua i Andy Ruiz Jr.

Kad smo već kod Joshue, prisjetio se 'JDS' i bivšeg boksačkog prvaka te priče koja je uključivala i Stipu Miočića.

"Već sam ranije izazvao Joshuu, a učinio je to i Miočić. No on se pravio da nas ne čuje. Svi se oni skrivaju na sigurnom mjestu i prave da su bolji od MMA boraca, ali to nije istina. Istina je da smo mi kompletniji borci koji im možemo priuštiti jednu tešku noć, pa čak i u njihovom sportu", poručio je Dos Santos.

'Cigano' je usput iskoristio i priliku da napravi kratku analizu boksačkih vještina kod MMA boraca. Tu je pak ukratko nahvalio Stipu, ali i imao zamjerku za 'Predatora'.

"Miočić je dobar boksač, a sad tu imate i Ngannoua koji priča previše sra*a. On tvrdi da je najbolji boksač u teškoj kategoriji, a imao je sreće kad me pobijedio. No nije i nikada neće biti. To ću uskoro dokazati i začepiti mu usta kako bi prestao s tim glupostima. Da, on je vrlo snažan lik i mora ga se poštovati. Pobijedio me, ali pravi borci kontinuirano postižu rezultate. Vidjet ćemo uskoro je li to i slučaj s njim", zaključio je Dos Santos koji se trenutno priprema za meč s Curtisom Blaydesom (25. siječnja).

Linker
25. travanj 2024 13:56