UFC

Jedini čovjek koji ima pobjedu na Jonom Jonesom ponudio revanš! UFC-ov prvak mu odgovorio

Prije nekoliko dana pojavila se informacija kako predsjednik UFC-a Dana White zajedno s Atletskom komisijom Nevade radi na tome da se poništi jedini poraz u karijeri Jona Jonesa, diskvalifikaciju protiv Matta Hamilla.

Riječ je o borbi iz 2009. u kojoj je Jones u potpunosti dominirao, ali je pokušavajući završiti meč pogodio Hamilla s više okomitih laktova odozgo koji su u UFC-u ilegalni. Budući da nakon prekida akcije Hamill nije bio u mogućnosti nastaviti, sudac Steve Mazzagatti diskvalificirao je Jonesa čime je pobjeda automatski pripala njegovom protivniku.

Saznavši za UFC-ove planove da njegovu pobjedu preinače u "no contest" 42- dvogodišnji "The Hammer", koji sada nije dio UFC-a, prije nekoliko je dana putem Twittera izazvao Jonesa na revanš. Hamill je iskoristio priliku da također bocne Jonesa zbog korištenja steroida.

"Joe Rogan, Dana White, Jon Jones podržavate da se Jonesov poraz diskvalifikacijom protiv mene poništi u 'no contest'? E pa, ja ne prigovaram što je Jones koristio zabranjene supstance kada se borio protiv mene. 12/6 lakat je ilegalan udarac. Imam dvije pobjede u nizu. Što kažete na revanš?"

Hamill se zatim još jednom ponudio za revanš, ovaj put preko Instagrama.

"Revanš? Napravimo to. Nadam se da će ovaj put biti čist", napisao je.

Uslijedio je odgovor Jonesa koji je reagirao na Instagram objavu. UFC-ov prvak poluteške kategorije nikako nije zainteresiran za revanš te je razočaran što je Hamill nakon svih ovih godina odlučio pričati o njem na ovakav način.

"K vragu Matt, kakvo nepoštovanje. Mislio sam da si pametniji. Iskreno, ja nikada nisam rekao ništa loše o tebi. I da ovo raščistimo, definitivno ne tražim revanš."

"Iskreno, bio sam slijep. On je također momak iz New Yorka. Sve ove godine ja sam mu pokazivao samo ljubav. Smiješno je kakvi su ljudi. Ja čak niti nisam ljut na njega. Razumijem da je to njegov trenutak slave. Ali volio bih da se drugačije ponio oko ovog. Ma baš me briga", odgovorio je Jones u komentarima.

Linker
25. travanj 2024 09:55