UFC

Joe Rogan o svom komentiranju idućih UFC priredbi: 'Ne znam ništa o tome!'

Stipe Miočić i Joe Rogan
 screenshot/Youtube
Iako je Dana White pri objavi programa UFC 249 priredbe najavio kako će na istoj biti prisutan i Joe Rogan, najpoznatiji svjetski MMA komentator tako što nije mogao potvrditi. Zapravo, još uvijek nije niti kontaktiran po tom pitanju.

Činjenicu da je UFC ipak riješio lokaciju za svoje iduće priredbe Rogan nije mogao izbjeći u posljednjoj epizodi svog popularnog Podcasta. Očekivalo se da će tamo to isto potvrditi, a možda dodati još koju informaciju o mjestu održavanja priredbe. No, dogodilo se potpuno suprotno.

"Još uvijek ne znamo gdje će se priredba održati pa pokušavam saznati što trebam raditi i hoću li uopće išta raditi ili ne. Ne znam lokaciju, ne znam niti je li u Americi. U ovom trenutku još ništa ne znam jer me nisu opskrbili nikakvim informacijama", rekao je Rogan.

No, ne skriva zabrinutost. Iako je UFC najavio kako će se maksimalno pobrinuti za sigurnost, Roganu je problem ono što će se događati u borilištu.

"U kavezu nema društvenog distanciranja. Oni su jedan na drugom, znoj jednog odlazi u usta drugog borca. Ako se Tony Ferguson bori, bit će krvi. Svatko protiv koga se on borio izgleda kao da je pao pod vlak. Što ako jedan od boraca bude imao pozitivan test? Mislim da će onda svakako otpasti s programa. I mislim da bi to bila jedina prava odluka, ali automatski ćeš onda morati staviti u karantenu sve ljude koji su radili s tim borcem i koji su imali kontakta s njim. Sve je potrebno testirati", objasnio je.

UFC je najavio kako će svi prisutni na priredbi biti testirani. No, mnogi smatraju kako niti to nije dovoljno. U svijetu se dogodilo puno slučajeva, ponajviše kod liječnika, da su nekoliko dana za redom imali negativne testove, a onda bi samo odjednom došao jedan pozitivan. Roganova pitanja svakako imaju pokriće, no Dana White i dalje nastavlja sa svojim namjerama.

Linker
24. travanj 2024 12:06