UFC

Johnny Walker otkrio kad namjerava postati UFC prvak

Johnny Walker
 Instagram
Brazilska poluteškaška senzacija, Johnny Walker, ponovno se puni samopouzdanjem. Nakon teškog poraza koji je na UFC 244 priredbi doživio od Coreya Andersona, Walker nije dugo očajavao nego se pojavio na UFC Fight Nightu u Sao Paulu. Posebno zanimljiva izjava pojavila se na Instagramu, uz fotografije s UFC šampionskim pojasom.

Johnny Walker glasio je za najveću nadu UFC-ove poluteške kategorije i očekivalo se kako bi ovaj brutalni nokauter mogao biti onaj koji će zaustaviti Jon Jonesa i oduzeti mu titulu prvaka poluteške kategorije. Ipak,teški poraz na UFC 244 priredbi, koji mu je nanio Corey Anderson svakako ga je trenutno skrenuo s tog puta, no nije ga bacio u depresiju. Walker se već proteklog vikenda vratio u javnost na Fight Nightu u Sao Paulu gdje je bio poseban gost promocije.

Tamo je bio nasmijan kao i uvijek te vrlo dobro raspoložen, a u jednom trenutku dopao mu je UFC-ov pojas prvaka u ruke. Napravio je tri fotografije, objavio ih na Instagramu te pokraj njih ostavio kratki tekst na portugalskom i engleskom jeziku.

"Mislim da mi ovaj pojas jako dobro stoji oko pasa. Jako dobro izgleda kod mene i nadam se da ću ga uskoro osvojiti. Plan je 2020. godina", napisao je Walker uz objavu.

Walker je poraz od Anderson doživio na način kako su mnogi očekivali. Corey je zaustavio njegov početni nalet, a onda ga nekoliko puta ozbiljnije pogodio te završio. Walkeru bi ta borba svakako trebala doći kao lekcija. Ako ju tako prihvati sigurno će se vratiti kao bolji borac. Znamo koliko je opasan u otvaranju svojih borbi, no samo na tome se ipak ne može graditi karijera na vrhu.

Linker
26. travanj 2024 23:06