UFC

Johnny Walker traži iskupljenje u Brazilu: 'Ne želim nikoga povrijediti, ali jako želim nekoga nokautirati'

Johnny Walker
 Instagram
Johnny Walker (17-4) će na UFC Fight Nightu 170 u Brazilu pokušati vratiti se na pobjedničke staze protiv Nikite Krylova, nakon što je na UFC 244 poražen od Coreyja Andersona u prvoj rundi. Bilo je to prije samo četiri mjeseca, a Walker jedva čeka ući u oktogon kako bi se pokušao iskupiti za prvi poraz nakon devet pobjeda u nizu.

"Ne možete ni zamisliti kako jako želim tu borbu. Jako sam uzbuđen, želim nekoga pobijediti. Želim testirati sebe, ne želim nikoga povrijediti. Ali, želim nekoga nokautirati", rekao je Walker za BJPenn uoči večerašnjeg nastupa.

Bit će mu to peta borba u UFC-u. Pobjedom želi dokazati UFC-u, ali i sebi, da je spreman za novi iskorak u karijeri.

"Sviđa mi se ovaj protivnik. Mislim da je dobar izbor za mene i moj povratak jer je vrlo dobar borac. Dobar je u stand-upu, dobar u parteru, zna i hrvati, ima i dobar kardio. Kompletan je borac. Zato će ovo biti dobar ispit za mene. Ako pobijedim njega, znat ću da sam spreman za višu razinu", poručio je Walker, koji je prije poraza od Andersona ostvario impresivne pobjede protiv Khalila Rountree Jr-a, Justina Ledeta i Mishe Cirkunova. Novom pobjedom vratio bi se na put prema borbi za pojas kojeg drži Jon Jones.

"Radit ću na tome. Borit ću se koliko god mogu i trenirati što više mogu. Ako ću biti u prilici boriti se za pojas do kraja godine ili početkom sljedeće godine, želim raditi za to", poručio je Walker: "Želim se nastaviti uspinjati kroz ranking do broja 1. Drago mi je što sam na jedanaestom mjestu, ali neću stati. Želim učiniti svoju zemlju ponosnom".

Linker
20. travanj 2024 07:58