UFC

Jon Jones nije impresioniran glavnom borbom UFC 248 priredbe

 screenshot
Jon Jones napokon je odlučio malo bocnuti Israela Adesaynu po pitanju nastupa u glavnoj borbi UFC 248 priredbe, u kojoj je savladao Yoela Romera. Ukratko, nije impresioniran.

Već neko vrijeme traju verbalna prepucavanja između UFC-ovih prvaka srednje i poluteške kategorije, Israela Adesanye i Jona Jonesa. Nakon svake borbe jednog od njih, ovaj drugi pokušava pronaći što prikladniji komentar. Naravno, cilj je kroz njega uputiti kritiku ili omalovažiti nastup ovog drugog. Začudo, Jones baš nije bio glasan nakon UFC 248 priredbe u kojoj je Adesayna savladao Romera nakon vrlo pasivne borbe.

Ipak, kratak komentar dobili smo kad je Jones odlučio odgovoriti na pitanje koje mu je uputio fan na Twitteru. Ono je bilo vrlo jasno, tražio se komentar borbe.

"Yoel je skoro deset godina stariji od mene, a umalo je pobijedio u toj borbi i to bez da je koristio hrvanje. To je sve što ću reći", odgovorio je Jones.

Romero je zapravo nešto više od deset godina stariji od 32-godišnjeg Jonesa, no to zapravo ne igra neku ulogu. U svakom slučaju, sve manje fanova je uvjereno kako je Adesanya u skorije vrijeme spreman krenuti u ostvarenje svog cilja, odnosno pokoravanja sve konkurencije do teške kategorije. Naravno, postoji i ono objašnjenje kako se samo prilagodio borbu i opasnosti koje od Romera mogu uslijediti. Obranio je titulu bez da je primio ozbiljnu štetu, a s druge strane je imao jednog od najopasnijih boraca na cijelom UFC rosteru.

Adesanya također nije štedio Jonesa nakon njegove pobjede protiv Dominicka Reyesa, koja je i po njegovom mišljenju bila u najmanju ruku diskutabilna. Ovo prepucavanje svakako će potrajati još neko vrijeme, odnosno dok Adesanya ne odluči krenuti u polutešku kategoriju. Naravno, ako do tada ostane neporažen, a time automatski i dalje prvak.

Linker
23. travanj 2024 11:31