UFC

Jon Jones prekinuo šutnju i konačno komentirao svoj posljednji incident

Jon Jones
 Screenshot (YouTube)
Jona Jonesa nismo čuli otkako je 26. ožujka uhićen u Albuquerqueu, ali i to se promijenilo nakon što je UFC-ov prvak u utorak postigao dogovor i uspješno izbjegao zatvorsku kaznu.

Jones je priznao da je prošlog tjedna vozio pod utjecajem alkohola i sada ga čeka nešto drugačiji život te niz kontrola i obveza koje su stigle kao dio kazne za njegov posljednji incident.

"Dok svi radimo na razumijevanju i suočavanju sa stresom i problemima u kojima se trenutno nalazi naš svijet, želim vam reći kako sam zaista razočaran što sam opet postao izvor negativnih naslova. Posebno u ovim teškim vremenima. Razočaran sam što sam iznevjerio ljude do kojim mi je najviše stalo, moju obitelj, prijatelje i fanove", započeo je prvak iz poluteške pa nastavio:

"Postigao sam dogovor o priznanju krivnje i prihvaćam puno odgovornost za svoje postupke. Znam da moram poraditi na sebi, a to uključuje i moj nezdravi odnos s alkoholom. Toliko sam vremena i energije uložio da poboljšam svoju zajednicu i neću dozvoliti da ovo ometa moj daljnji rad u zajednici i to u trenucima kada nam je on najpotrebniji. Cijenim podršku ljudi iz Albuquerquea i svih fanova diljem svijeta. Veselim se danima kada ću ovo ostaviti iza sebe. Hvala vam na konstantnoj ljubavi i podršci i molim vas - čuvajte se", poručio je Jones.

Više o njegovom slučaju i kazni koja ga čeka možete pročitati posjetom na link koji donosimo u nastavku članka.

Linker
26. travanj 2024 22:45