UFC

Jon Jones reagirao na najnovije optužbe

Jon Jones
 Instagram
Nije se dugo morala čekati reakcija Jona Jonesa na najnovije optužbe koje su se pojavile uz njegovo ime. Informaciju o optužbi za napastovanje konobarice nazvao je lažima s interneta.

Već rano ujutro po američkom vremenu, Jon Jones došao je na Twitter raščistiti stvari po pitanju novih optužbi s kojima se susreo. Naišao je na neke upise koji govore kako je ponovno u problemima te je na jedan od takvih odlučio odgovoriti svojim 'tvitom'.

"Prijatelju, ja definitivno nisam u nikakvim problemima. Nemoj tako brzopleto vjerovati svemu što pročitaš na internetu", napisao je Jones, nakon čega je odgovorio i svom drugom pratitelju, koji je napisao kako se nada da je istina to što govori te mu je savjetovao da pokušava što više ostajati kod kuće:

"Znam da postoji jako puno ljudi koji žele vidjeti moj novi pad, no siguran sam kako je puno više onih koji su ponosni mnome. Bez brige, ja ne moram ostajati kod kuće, volim ovu našu zajednicu. Uzbuđen sam nastaviti se penjati, a moji 'hejteri' će u prosincu biti bijesni nakon moje nove pobjede."

Podsjećamo, konobarica iz jednog striptiz bara je Jonesa optužila za napastovanje tako što ju je pljesnuo po stražnjici, a nakon toga silom stavio u krilo i počeo ljubiti. Njegovi pravni predstavnici već su objavili kako imaju nekoliko svjedoka koji će dokazati da su to bile laži.

Jones je već ranije najavio kako posljednji mjesec ove godine vidi kao savršen termin svoje nove borbe. Do tada bi se trebale posložiti i neke stvari u diviziji te bi moglo doći do nekog relevantnog imena njegovog idućeg protivnika. Za sada je teško zaključiti tko bi to mogao biti, odnosno rijetko koji borac se ističe ispred ostatka konkurencije.

Linker
25. travanj 2024 22:34