UFC

Jon Jones uhićen radi vožnje u alkoholiziranom stanju i pucnjave!

Jon Jones
 Screenshot
Izolacija očito loše utječe na UFC prvaka Jona Jonesa. Problematični "Bones" je uhićen u četvrtak u svom Albuequerqueu radi vožnje u alkoholiziranom stanju i radi nemarne upotrebe vatrenog oružja. Vijest je objavio portal MMAFighting, koji javlja da je borilačka zvijezda u međuvremenu puštena na slobodu.

Jones je navodno uhićen oko 1 sat ujutro nakon što je lokalna policija dobila prijavu o pucnjevima. Kada su stigli na teren, pronašli su Jonesa u alkoholiziranom stanju kako sjedi za volanom. Tvrdio je da ne zna ništa o pucnjevima, a kako je policija primjetila da izgleda alkoholizirano, odlučili su ga testirati. Test je pokazao kako u krvi ima više od dvostruke dopuštene granice alkohola.

Nakon uhićenja, crni revolver je pronađen ispod vozačevog sjedala, dok je na suvozačevom pronađena otvorena boca žestokog pića. S obzirom da je i to nelegalno u SAD-u, to mu se dodatno stavlja na teret. Na kraju su policijski službenici ustvrdili i da je vozio neosigurano vozilo za što će također odgovarati.

Nažalost, ovo je samo jedan u nizu incidenata za koji je odgovoran Jon Jones. Podsjećamo kako je već 2012. godine uhićen radi upravljanja vozilom u pijanom stanju kada je slupao svoj Bentley Continental GT. I 2015. godine je morao iza rešetaka nakon što je izazvao automobilsku nesreću i onda pobjegao ostavivši pritom ozlijeđenu trudnicu u drugom automobilu. Policija je izdala nalog za njegovo uhićenje, no on se u međuvremenu predao. Dobio je 18 mjeseci uvjetnog zatvora.

S obzirom da je ovo već treći isti prekršaj, pitanje je kako će se čitava stvar rasplesti. UFC za sada nije komentirao ovaj slučaj.

Linker
25. travanj 2024 15:07