UFC

Jon Jones uputio toplu ljudsku poruku Danielu Cormieru

Jon Jones
 Instagram
Jon Jones iskoristio je Twitter za jednu vrlo lijepu gestu. Izrazio je Danielu Cormieru sućut povodom smrti očuha, uputivši mu poruku putem te društvene mreže.

Daniel Cormier prije nekoliko je dana doživio veliku obiteljsku tragediju, nakon što je njegov očuh, kojeg je on zapravo cijeli život zvao ocem, preminuo od raka. Iz javne objave se moglo vidjeti kako je bivši UFC-ov dvostruki prvak emotivno slomljen, a mnogi kolege su mu izrazili sućut. No, nju je dočekao i od svog najvećeg rivala Jona Jonesa. Zapravo, njihov odnos može se opisati kao nešto puno veće od samog rivaliteta.

"Ostavimo naš loš odnos po strani, meni je uistinu žao zbog tvog gubitka, DC. Znaj da je on sad u raju i da će imati mogućnosti gledati sve iz prvog reda i da će biti središte vaših života. Nastavi živjeti život koji ga je činio ponosnim. Mislima sam uz tebe i tvoju obitelj", napisao je Jones.

Nakon poraza Daniela Cormiera od Stipe Miočića stvorio se dojam kako su šanse za treću borbu Jonesa i Cormiera svedene na minimum. Tko zna, možda to s vremenom dovede i do popravljanja njihovog međusobnog odnosa. Svakako je lijepo vidjeti kako Jones u ovakvoj situacija reagira na pravi način, prije svega ljudski.

Linker
25. travanj 2024 10:51