UFC

Jon Jones: Želim da Whittaker otvori rupu u Adesanyi

Čini se kako Jonu Jonesu nije baš najbolje "sjeo" trenutni privremeni prvak UFC-ove srednje kategorije, Israel Adesanya. Štoviše, tijekom gostovanja u jednoj emisiji, izrazio je želju da istom Robert Whittaker poprilično naškodi kad se u listopadu nađu u Octagonu.

Jon Jones gostovao je na ESPN-u u jednoj emisiji opuštenijeg karaktera, gdje je bio upitan o nekim borcima. Zapravo, pitanje je svaki puta glasilo "prava stvar ili lažnjak?" Tako je na red došao prvak UFC-ove srednje kategorije, Robert Whittaker.

"Prava stvar! Prema njemu ne gajim ništa osim čistog respekta, mislim kako je sjajan tip i jedva čekam vidjeti ga kako otvara rupu u Adesanyi", rekao je Jones.

Ta izjava zapravo je izašla u javnost kad je Whittaker spomenuti isječak podijelio na Instagramu, uzvrativši Jonesu izraženi respekt. UFC-ov prvak poluteške kategorije ostavio je svoj komentar.

"Ja sam samo iskren. Bilo bi mi čast trenirati s tobom u pripremama za tu borbu. Idemo te učiniti i više nego spremnim", napisao je Jones.

Jones će se idućeg vikenda boriti na UFC 239 eventu protiv Thiaga Santosa, dok Whittakera borba protiv Adesanye čeka tek 6. listopada. Što se tiče Jonesa i Adesanye, čini se kako se prvonavedenom nisu svidjele usporedbe njih dvojice, ali i poruka Nigerijca, koji je ne tako davno izjavio kako će s vremenom prijeći u polutešku kategorije te tamo počistiti konkurenciju. Što se tiče Whittakera, ima li ikoga da prema tom momku ne gaji maksimalni respekt?

Linker
20. travanj 2024 12:42