UFC

Jones 'MMA matematikom' opravdao izbor protivnika, Andersonu to nije dobro sjelo...

 Screenshot (YouTube)
Jon Jones pobrinuo se još jednom svima objasniti zašto je izabrao Dominicka Reyesa, a ne Coreyja Andersona kao svog idućeg protivnika...

Učinio je to aktualni prvak u poluteškoj upravo na jednom primjeru Andersonove prijašnje borbe u kojoj ga je nokautirao Ovince Saint Preux.

"OSP je nokautirao Andersona, a OSP-a je izdominirao Dominick. Sigurno je reći da sam izabrao najteži mogući 'matchup' u poluteškoj?" - napisao je Jones na Twitteru.

Na reakciju Andersona, kojem je to bio posljednji poraz u karijeri, nije se dugo čekalo. Jedan od najboljih boraca ove kategorije ne slaže se s Jonesovom 'MMA matematikom', a UFC-ovog prvaka je čak nazvao i 'casual fanom'.

"Znaš ti dobro kako je ta borba tekla sve do tog trenutka. Ja sam prihvatio taj poraz i naučio iz njega. Nakon toga gotovo pa i nisam prima udarce. Mislim da u posljednje četiri borbe kombinirano nisam primio 100 udarca. Ponašaš se kao casual...", napisao je Anderson uz dodatak:

"Imamo 'GOAT-a' koji se sad odjednom služi MMA matematikom kako bi opravdao svoje poteze iz straha. Kad se 'goat' pretvori u psa i to ženskog..."

Spomenimo da borba Jonesa i Reyesa još uvijek nije službeno potvrđena, ali 'šuška se' da bi ju trebali gledati na UFC 247 priredbi koja će se održati 8. veljače u Houstonu.

Linker
23. travanj 2024 08:10