UFC

Jones o borbi protiv Johnsona: 'Bit će mi zadovoljstvo ugušiti ga'

Jon Jones vs. Anthony Johnson
 screenshot/Youtube (MMA Fighting)
Nakon što je Anthony Johnson izjavio kako mu je borba protiv Jona Jonesa velika želja i kako bi se za nju bio spreman ponovno spustiti u polutešku kategoriju, nije morao dugo čekati na odgovor prvaka.

Jon Jones obožava prozivke svojih kolega boraca jer mu je to savršena prilika za istima kvalitetno odgovoriti. Tako nije dugo trebalo čekati reakciju na izjavu Anthonyja "Rumble" Johnsona, koji je izjavio kako se već dugo vremena želi boriti protiv Jonesa. Kako je Jones jedan od najaktivnijih UFC boraca na Twitteru, reakcija se vrlo brzo pojavila upravo na toj društvenoj mreži.

"Budi siguran da si kondicijski spreman za tako nešto", napisao je Jones svom nesuđenom protivniku, koji se zapravo tek treba vratiti profesionalnim borbama. Naime, još uvijek nije ušao u USADA program testiranja na doping, a i u planu mu je vratiti se kao teškaš.

Nakon toga je Jones dodao još jednu malo izravniju poruku:

"Uvijek smo bili u dobrim odnosima, ali ako je to ono što tražiš, bit ću više nego sretan ugušiti te."

Jones i Johnson trebali su se boriti u svibnju 2013. godine, no tad su krenuli Jonesovi problemi "izvan kaveza". U pitanju je njegov incident bježanja s mjesta prometne nesreće, nakon čega je uslijedila suspenzija. Johnson se na kraju za upražnjenu titulu borio protiv Daniela Cormiera i tu borbu je izgubio.

No, stigli su njih dvojica odraditi nešto što će fanovima još dugo ostati u sjećanju. Prisjetimo se jedne od najboljih "spački" koje smo mogli vidjeti u borilačkom sportu, kad su Jones i Johnson uspjeli izludjeti svog poslodavca, Danu Whitea.

Linker
12. travanj 2024 06:38