UFC

Jones oduševljen Blachowiczem: 'Očekujem da će me UFC uskoro nazvati'

Jon Jones
 screenshot
Nakon što je iz prvog reda popratio nokaut pobjedu Jana Blachowicza nad Coreyem Andersonom, Jon Jones je otkrio kako nema ništa protiv toga da mu Poljak bude idući protivnik. Osim toga je otkrio kako ga je ovaj oduševio svojim nastupom, no isto tako je priznao da mu niti revanš protiv Dominicka Reyesa nije opcija koju bi odbio.

Vrlo dobro raspoloženi Jon Jones bio je nakon UFC Fight Nighta u Rio Ranchu spreman kratko se podružiti s novinarima i odgovoriti na njihova pitanja. Iako je tamo došao zbog drugih borbi, svima znaju kako je prije samo tjedan dana savladao Dominicka Reyesa i borba je to od koje i dalje ne može pobjeći. Kao niti od ideje o revanšu, za koju on kaže kako mu itekako izgleda dobro i privlačno.

"Revanš protiv Reyesa je nešto što svakako moram uzeti kao opciju, no treba odraditi par sastanaka s UFC-om prije nego mogu o tome razmišljati. Ako ne bude revanša, i to mi je u redu jer sam definitivno dobio borbu. Uzeo sam treću, četvrtu i petu rundu. Ne sviđa mi se što napadate suca Soliza koji mi je dao i drugu rundu, jer vidim na koji način i zašto je to mogao napraviti. No, ostajem pri svome, uzeo sam treću, četvrtu i petu rundu", rekao je Jonesa medijima u backstageu nakon što je borilački program završio.

Onda se okrenuo onome zbog čega je i bio publici, borbi u kojoj je Jan Blachowicz savladao Coreya Andersona. Jonesu je jasno da je imao priliku gledati borca protiv kojeg će vrlo vjerojatno braniti titulu.

"Jan je izgledao sjajno. Pogledajte kako je nokautirao Lukea Rockholda, sad i Coreya Andersona. Znamo da ta dva momka nisu poznati kao netko tko može primiti udarac, no on svakako unatoč tome pokazuje da zna pogoditi. Njegovi udarca su uistinu opaki. Mislim kako je zaslužio napad na titulu. Odradio je sjajnu borbu, boks mu je bio jako dobar, a Corey je izgledao spor. Kao da nešto nije bilo u redu. Bio je sporiji nego inače i previše je čekao s rušenjima. Kao da je bio zabrinutiji po pitanju borbe protiv mene nego protiv Jana. No, ovo mu je dobra lekcija, ovo se dogodi kad unaprijed otpišeš nekog svog protivnika", vrlo je zanimljivo analizirao Jones, dodavši kako misli da će uskoro saznati što mu slijedi:

"Itekako vidim situaciju gdje će UFC upariti Jana i mene. Uostalom, kako bolje iskazati svoju kandidaturu za napad na titulu nego nakon ovakvog nokauta. Imam osjećam da će me UFC jako brzo nazvati", rekao je na kraju najuspješniji prvak u UFC povijesti. Protiv koga god se iduće bude borio, Jones će tražiti 15. pobjedu u borbama za UFC titulu.

Linker
24. travanj 2024 07:34