UFC

Jones poslao Diazu dirljivu poruku podrške: 'Ovo je drugi tip borbe i duguješ ju svojim fanovima!'

 Screenshot (YouTube)
Jon Jones jako dobro zna kako bi se trenutno mogao osjećati Nate Diaz....

Prvak iz poluteške kategorije preko društvenih je mreža poslao dirljivu poruku podrške borcu iz Stocktona čija je vijest o pozitivnom testu s dopinškog testiranja glasno odjeknula borilačkim svijetom.

Jones, koji je i sam u svojim slučajevima tvrdio da je nevin, već je prošao kroz sve što Diaz prolazi, ali kroz neke stvari koje bi Natea tek mogle dočekati. Prije svega, tu mislimo na suspenziju s kojom bi se mogla suočiti UFC-ova zvijezda.

"Nema puno ljudi na svijetu koji znaju kako se sad osjećaš, ali ja znam. Glavu gore. I ja sam znao da sam nevin i bio sam spreman potrošiti stotine tisuća dolara i brojne sate sa znanstvenicima i odvjetnicima kako bih to dokazao", napisao je Jones na Twitteru, da bi ubrzo nadopunio svoju poruku podrške:

"Znam da imaš osjećaj kao da ti netko sve ovo namješta. Upravo sam se tako i ja osjećao. Na trenutke će izgledati kao bezizlazna situacija, ali možda i ne mora biti. Ne možeš samo odustati. Ovo je jedan drugi tip borbe, borbe koju duguješ svojim fanovima."

Linker
24. travanj 2024 00:14