UFC

Jones prokomentirao Smithov poraz: 'Svi koji me 'trashaju' na kraju dožive poraz'

Jones vs. Smith
 screenshot
Jon Jones još jednom je doživio zadovoljstvo nakon poraza borca s kojim je u posljednje vrijeme prošao verbalne nesuglasice. Prema Anthonyju Smithu nije bio grub kao prema nekima ranije, no ukazao je na to kako se njegova ranije izrečena teorija još jednom potvrdila.

Jon Jones i Anthony Smith ostali su prvobitno u dobrim odnosima nakon njihove borbe za titulu, koju su odradili u ožujku prošle godine. Ipak, prošlog mjeseca imali su verbalnu prepirku nakon što je Smith imao neugodan susret s pljačkašem u svojoj kući. Također, tijekom ovog tjedna Smith je progovorio o cilju da izbori novu borbu protiv Jonesa te da ga tim putem savlada. A kada se Jonesa dotaknete na takav način, onda često dođe poruka s druge strane.

Ovog puta Jones je iskoristio činjenicu što je Smith teško poražen u borbi protiv Glovera Teixeire.

"Čini se kako svi koji me pokušavaju 'trash talkati' tijekom tjedna u kojem imaju borbu na kraju završe poraženi. Momci razmišljaju o prvaku, umjesto da se fokusiraju na ono što im treba da dođu do njega", napisao je Jones.

Smith je tijekom tjedna imao još jednu zanimljivu izjavu. Rekao je kako će svakako postati prvak pa čak i ako to bude značilo da u sportu mora ostati duže od Jonesa i popeti se na tron kad se ovaj odluči povući.

"Smith kaže kako će postati prvak tako što će me 'nadživjeti'. Crnjo, molim te", napisao je Jones aludirajući na tu izjavu.

Jonesov idući protivnik trebao bi biti Jan Blachowicz, a čini se kako bi se za idućeg izazivača mogla obračunati dva posljednja Jonesova protivnika, koji obojica smatraju kako su zapravo trebali postati prvaci, Thiago Santos i Dominick Reyes.

Linker
16. travanj 2024 16:26