UFC

Jones razočarao Reyesa i izabrao svog idućeg izazivača!

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
"UFC je zainteresiran, ja sam zainteresiran, problem je Jon Jones", nedavno je pričajući o potencijalnom revanšu s aktualnim prvakom izjavio Dominick Reyes, a sada je dobio odgovor i potvrdu kakvoj se nije nadao.

Jon Jones u veljači je obranio svoju titulu u poluteškoj, ali način na koji je stigao do 26. pobjede u karijeri podigao je puno prašine. Iako je te večeri u Houstonu 'Bones' slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, puno je onih koji su vjerovali da je izazivač trebao preuzeti tron. Sa sucima se, naravno, nije složio ni Reyes koji i dva mjeseca nakon tog dvoboja pokušava nagovoriti prvaka na njihov novi susret.

No, Jones ima nešto drugačije planove koji uključuju jednog drugog izazivača.

"Sad se odjednom bojim dobre borbe? Prilično sam siguran da sam ga 25 minuta u komadu natjeravao kad smo se borili. Kad si prvak svijeta onda trebaš tražiti svježe meso na svim terenima, a čini mi se da sam u Poljskoj pronašao nešto s čime se još nisam imao priliku susresti", napisao je Jones na Twitteru, a iz njegove poruke može se zaključiti da je za idućeg protivnika izabrao Jana Blachowicza.

Loša vijest za Reyesa, ali odlična za Blachowicza koji i sam već neko vrijeme proziva prvaka. 37-godišnjeg Poljaka smo, podsjetimo, posljednji put u akciji gledali 15. veljače kada je u prvoj rundi nokautirao Coreyja Andersona. Bila je to za Jana treća pobjeda u nizu, odnosno sedma u posljednjih osam nastupa...

Linker
19. travanj 2024 00:25